Practice 2: Eet minimaal 250 gram groente per dag

In week één hebben we ons met #DoemeemetPBP gefocust op de pijler ‘gedrag’. Heel tof dat jullie allemaal zo enthousiast hebben meegedaan!

Blijf de Practice van gedrag volgende week vooral ook uitvoeren. Zo ontwikkel je een heel scala aan Practices die jou helpen bij het realiseren van een duurzaam resultaat.

Aankomende week gaan we ons focussen op de pijler ‘voeding’. Het ‘Doe wat werkt voor jou’ principe staat bij Personal Body Plan hoog in het vaandel. Uiteraard ook bij de pijler voeding. Wij zijn voorstander van een flexibel voedingspatroon dat werkt voor jou.

Wij geloven niet dat er één voedingspatroon is dat het beste is voor iedereen. Het voedingspatroon dat het beste bij jouw lifestyle en jouw persoonlijke voorkeuren past is het voedingspatroon dat je het beste volhoudt. Het is realistisch, flexibel en lekker.

De Practice “Eet minimaal 250 gram groente per dag” lijkt wellicht simpel, maar uit de laatste peilingen blijkt dat een volwassene in Nederland gemiddeld slechts 141 gram groente per dag eet. Werk aan de winkel dus!

Hoe werkt Practice 2?

Op deze pagina of via onze Instagram kun je de checklist en een worksheet voor Practice 2 downloaden of er een screenshot van maken.

De checklist is bedoeld om bij te houden hoe de Practice voor jou verloopt. Lukt het je om de Practice elke dag te doen? Op de checklist kun je dat zelf bijhouden en natuurlijk delen.

We hebben twee stempels gemaakt in de vorm van een GIF’je. Als je via je Instagram Stories bij GIF zoekt op PBP dan zie je twee stempels staan: gehaald () en niet gehaald (X).

De worksheet is bedoeld om je dagelijkse groenten bij te houden.

Gebruik @personalbodyplan om ons te taggen en de hashtag #DoemeemetPBP om anderen te inspireren en motiveren.

Checklist Practice 2

Checklist Practice 2

 

Worksheet Practice 2

Practice 2 Worksheet

 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook meedoen als ik geen Personal Body Plan abonnement heb?

Ja, de campagne #DoemeemetPBP is een gratis initiatief.

Members met een Personal Body Plan abonnement hebben wel het voordeel dat ze de Personal Body Plan app kunnen gebruiken en dat ze hun Practices ook kunnen delen met hun coach via de chat in de app. Zo ontvangen zij persoonlijke coaching.

Wil jij dit ook? Start dan vanaf maandag met je eigen Personal Body Plan.