Practice 11: Maak je workout compleet met een Workout Finisher

Een nieuwe week, betekent nieuwe kansen. De temperaturen lopen zo nu en dan al even op richting de 20 graden. De zomer komt eraan!

De Practice van deze week is er op gericht om je een extra motivatieboost te geven. Hoe lekker is het om het einde van je Workout nog even te finishen met een uitdagende oefening? Dat geeft een voldaan gevoel.

Iedere dag zullen we een Workout Finisher met je delen waarmee jij je workout af kunt sluiten. Dit doen we aan de hand van ons rad uit de Changing Life Hub.

De Personal Body Trainers in de CL Hub geven dagelijks een draai aan het rad en daaruit zal blijken welke Workout Finisher jij gaat doen! Uiteraard posten wij deze op onze social kanalen, zoals Instagram.

Heb je al tijden niks gedaan en heb je moeite om weer te beginnen? Gebruik de Workout Finisher dan als eerste opstap om weer in het ritme te komen.

Alvast een hele fijne week toegewenst en we gaan er weer voor!

Hoe werkt Practice 11?

Op deze pagina of via onze Instagram kun je de checklist en worksheet voor Practice 11 downloaden of er een screenshot van maken.

De checklist is bedoeld om bij te houden hoe de Practice voor jou verloopt. Lukt het je om de Practice elke dag te doen? Op de checklist kun je dat zelf bijhouden en natuurlijk delen.

De worksheet kun je gebruiken om te delen hoe je de Practice die dag hebt uitgevoerd.

We hebben twee stempels gemaakt in de vorm van een GIF’je. Als je via je Instagram Stories bij GIF zoekt op PBP dan zie je twee stempels staan: gehaald () en niet gehaald (X).

Gebruik @personalbodyplan om ons te taggen en de hashtag #DoemeemetPBP om anderen te inspireren en motiveren.

Checklist & Worksheet Practice 11

Checklist Practice 11Worksheet Practice 11

(Gebruik je rechtersmuisknop op je computer of houd de afbeelding ingedrukt op je smartphone en selecteer opslaan).

Veelgestelde vragen

Kan ik ook meedoen als ik geen Personal Body Plan abonnement heb?

Ja, de campagne #DoemeemetPBP is een gratis initiatief.

Members met een Personal Body Plan abonnement hebben wel het voordeel dat ze de Personal Body Plan app kunnen gebruiken en dat ze hun Practices ook kunnen delen met hun coach via de chat in de app. Zo ontvangen zij persoonlijke coaching.

Wil jij dit ook? Start dan vanaf maandag met je eigen Personal Body Plan.