Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer informatie

of

Kies dit plan

Wil je fit worden na je zwangerschap?

De bevalling is achter de rug en je geniet met volle teugen van je kind(eren). Toch begint het ook wel weer te kriebelen om fit te worden en in shape te komen. Tijd voor actie! Maar hoe pak je dat eigenlijk aan na de zwangerschap? Speciaal daarvoor heeft ons team van deskundigen Personal Mommy Plan ontwikkeld.

Wat is Personal Mommy Plan?

Personal Mommy Plan is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die bevallen zijn en weer fit willen worden na hun zwangerschap. Personal Mommy Plan heeft een wetenschappelijke fundering en is ontwikkeld door ons team van experts, onder andere bestaande uit voedingsdeskundigen en bewegingswetenschappers.

Voor wie is Personal Mommy Plan?

Je kunt bij een normale bevalling 2 weken na de bevalling starten met Personal Mommy Plan. Zowel bij een keizersnede of andere complicaties kun je 6 weken na de bevalling starten met Personal Mommy Plan, mits je herstel goed verloopt. Voorwaarde voor deelname aan Personal Mommy Plan is dat je geen postnatale depressie hebt. We adviseren om voor de start een bekkenbodemfysiotherapeut te bezoeken.

Wat kan ik verwachten van Personal Mommy Plan?

Gedrag

Je zwangerschap is zowel fysiek als mentaal een intense gebeurtenis geweest, maar ook het zorgen voor een kindje kan veel van jou vergen. Het is belangrijk aandacht te besteden aan het vormgeven van jouw nieuwe leven en ook goed voor jezelf te blijven zorgen, naast de zorg van jouw kind. Het kan zijn dat jij je door onverwachte omstandigheden niet helemaal kunt houden aan jouw plan. Dat hoort bij het moederschap. Het is belangrijk te luisteren naar je lichaam en daar gehoor aan te geven. Middels onze online coaching helpen we jou hier een weg in te vinden.

Voeding

Tijdens een zwangerschap verandert er veel aan het lichaam van de vrouw. Je bent aangekomen in zwangerschapskilo’s en wellicht ook wat aangekomen in ongewenste zwangerschapskilo’s. Wil je weer jouw oude gewicht bereiken? Dan kan Personal Mommy Plan jou helpen om weer jouw oude shape te behalen. Daarnaast houden wij ook rekening met moeders die borstvoeding geven. Het geven van borstvoeding heeft namelijk invloed op het energiebudget van de moeder. Voldoende eten heeft een positief effect op de melkproductie, zodat jij jouw baby van voldoende voeding kan voorzien.

Training

Het trainingsplan is door onze trainingsexperts samengesteld om het lichaam te ondersteunen bij het herstel na de zwangerschap en de bevalling. Ook al ervaar je wellicht geen klachten, je lichaam is toch behoorlijk veranderd. De spieren en bindweefsels zijn namelijk niet meer hetzelfde als voor de bevalling. Door te trainen en je herstel aan te passen kunnen de spieren en het bindweefsel weer functioneren zoals het was voor de zwangerschap. Naarmate je Personal Mommy Plan vordert wordt ook de trainingsintensiteit gelijkmatig opgeschroefd.

Herstel

Tijdens je zwangerschap rekken je buikspieren en bekkenbodemspieren uit. Je bekkenbodemspieren en buikspieren hebben na de bevalling dan ook minimaal 4 tot 6 maanden herstel nodig. Om tot een optimaal herstel te komen geven we je naast herstel bevorderende krachtoefeningen ook de handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. Tot slot adviseren we je de supplementen die noodzakelijk zijn om te nemen na de zwangerschap.

Hoe werkt Personal Mommy Plan?

Onze experts stellen je persoonlijke plan samen en je krijgt online coaching

Je plan is, vanaf de start van je plan, 24/7 toegankelijk via onze handige en toffe app

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebudget en 100+ recepten

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Wat levert Personal Mommy Plan mij op?

 • Je herstelt optimaal van je zwangerschap

 • Je krijgt weer een fit en slank lichaam

 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam

 • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Wat zijn de kosten om te starten met Personal Body Plan?

Normaal gesproken betaal je voor een uur Personal Training tussen de 65 - 100 euro. Met 3 tot 4x per week training kom je dan al gauw op 1.125 euro tot 1.700 euro per maand voor enkel en alleen training.

Daarnaast moet je nog een voedingsadvies kopen en betaal je extra voor de coaching buiten de training om, als dat überhaupt wordt aangeboden (het grootste gedeelte van je resultaat afkomstig is uit die overige 164 uur).

Al met al ben je dus honderden of zelfs duizenden euro's per maand kwijt voor een persoonlijk plan en persoonlijke begeleiding. Personal Body Plan is echter voor iedereen, want je kunt al starten vanaf slechts €34,99 per maand. Fijn toch?

original

Één dag per week online coaching

Ga zelfstandig aan de slag en krijg wekelijks feedback van je online coach.

 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna één vaste coachdag per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Plus of Premium abonnement

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf

€17,99

per maand

(€4,15 per week)

Kies Original

plus

Drie dagen per week online coaching

Behaal en behoud je doelen met je online coach als extra stok achter de deur.

 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna drie vaste coachdagen per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Premium abonnement

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf €39,99

€34,99

per maand

(€8,10 per week)

Kies Plus

premium

Zeven dagen per week online coaching

Ga er 100% voor met de dagelijkse steun, tips en adviezen van je online coach.

 • Iedere dag van de week online coaching, ook in het weekend en op feestdagen

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf

€64,99

per maand

(€15,- per week)

Kies Premium

Inbegrepen bij alle abonnementen

 • Onze experts stellen inhoudelijk jouw Personal Body Plan samen
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de Personal Body Plan app
 • Je kiest zelf jouw 1-op-1 online Personal Body Coach
 • Je krijgt op jouw vaste coachdag(en) altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van coach te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van trainingslocatie te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van plan te wisselen

Veelgestelde vragen

Kan ik Personal Mommy Plan combineren met andere sporten?

Jouw Personal Mommy Plan wordt erop ingericht om een maximaal resultaat te kunnen garanderen en jou zo goed mogelijk te begeleiden naar jouw gewenste resultaat. Hierbij houden wij rekening met het herstel van jouw lichaam na de zwangerschap.

Op het gebied van training achten wij krachttraining dé beste manier om tot het gewenste (esthetische) resultaat te komen. Je kan kiezen tussen verschillende trainingslocaties @Gym, @Home of @Park. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt. Een mix met andere sporten of een andere locatie zou dus zeker goed kunnen!

Samen met jouw Personal Mommy Coach kun je kijken naar een fijne planning hierin. Doen wat werkt voor jou is hierin belangrijk.

Wat als ik zwanger word tijdens mijn Personal Mommy Plan?

Wanneer je zwanger wordt tijdens jouw Personal Mommy Plan kan je overstappen naar Personal Pregnancy Plan. Het is belangrijk om jouw Personal Mommy Coach hiervan op de hoogte te brengen. Jouw doel is op dat moment om zo fit mogelijk jouw zwangerschap door te komen.

Wat moet ik dan eten tijdens Personal Mommy Plan?

Je krijgt een voedingsplan dat werkt voor jouw lichaam, dat is gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en jouw medische voorschriften zodat je het makkelijk volhoudt. Het is belangrijk om het voedingspatroon aan te passen wanneer er nog borstvoeding wordt gegeven. Tijdens het geven van borstvoeding maakt het lichaam van de moeder moedermelk aan. Door de melkproductie gebruikt het lichaam meer energie. Binnen de pijler voeding wordt hier rekening mee gehouden.

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

Het beste kun je contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 085 001 33 84, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. We horen graag van je!

Krijg ik mijn geld terug als ik geen resultaat behaal?

Als jij gedurende de eerste 6 maanden van jouw Personal Body Plan niet het gewenste resultaat hebt behaald, krijg jij je geld terug. In dat geval moet je wel kunnen aantonen dat jij je Plan voor minimaal 80% op de juiste wijze hebt gevolgd en je niet tussentijds je gewenste resultaat hebt aangepast. Het complete overzicht van de voorwaarden kun je terugvinden in onze algemene voorwaarden. 

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit varieert van 2 tot 4 keer per week afhankelijk van de frequentie waarmee jij als individu het beste resultaat behaalt. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten per training. De training is voornamelijk gebaseerd op krachttraining (ook voor vrouwen) en korte en intensieve vormen van cardio.