Wil jij met korting trainen?

Als extra service hebben we ook een netwerk gecreëerd van PBP-Proof sportscholen. Inmiddels zijn dat er meer dan 1000 door heel Nederland. Als je kiest voor PBP@Gym en nog geen sportschool hebt dan kun je die eventueel via ons kiezen door als extra service een sportschoolabonnement af te sluiten. Deze sluit je via Personal Body Plan af bij desbetreffende sportschool.

Hoe werkt het precies in de praktijk? 

Stap 1: Je gaat naar www.personalbodyplan.com/start en stelt daar je Personal Body Plan samen (abonnement, plan, coach, trainingslocatie, sportschool en duur). Je kiest daar voor ‘PBP@Gym’ als type trainingslocatie.

Stap 2: Vervolgens verschijnt er een extra optioneel veld waar jij je sportschool kunt selecteren. Je ziet staan wat het reguliere tarief is en wat het tarief is als je Personal Body Plan deelnemer wordt. Je ziet dus meteen wat je eventueel bespaart.

Stap 3: Je sluit je Personal Body Plan abonnement af en je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een uitleg hoe jij jouw toegangspunt kunt ophalen bij de door jou gekozen sportschool.

Let op: Trainen bij een partnergym is een aanvullende service en zit dus niet bij het Personal Body Plan abonnement in. Partnergyms bepalen altijd zelf hun tarief voor het sportschoolabonnement en zijn vrij om dit tarief te wijzigen voor personen die een nieuw Personal Body Plan abonnement afsluiten (niet binnen een huidig Personal Body Plan abonnement dus). Uiteraard proberen wij altijd de beste deals te sluiten met een sportschool, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de abonnementsprijzen die een sportschool hanteert.

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Waar vind ik een overzicht van sportscholen?
Als je hier klikt kun je de plaats aangeven waar je een sportschool zoekt. Er wordt gelijk weergegeven hoeveel sportscholen er beschikbaar zijn. Klik verder en je vindt het overzicht van de sportscholen in desbetreffende plaats.

Vraag 2: Kan ik hier ook gebruik van maken als ik al lid ben bij een aangesloten sportschool en nog geen Personal Body Plan doe?
Het kan zijn dat je al een bestaand lidmaatschap hebt bij een Partnergym uit het PBP-Partnergym Netwerk. We hebben voor het PBP-Partnergym Netwerk geen directe overstapservice. Je dient eerst je huidige abonnement op te zeggen en af te maken bij desbetreffende sportschool. Je kunt uiteraard wel tegelijkertijd starten met Personal Body Plan door te kiezen voor PBP@Gym + desbetreffende Partnergym. Deze Partnergym wordt dan na 6 maanden Personal Body Plan toegankelijk voor jou.

Vraag 3: Kan ik als huidig Personal Body Plan deelnemer ook gebruik maken van het PBP-Partnergym Netwerk?
Als je al gestart bent kan je op dat moment geen gebruik maken van een partnergym.

Vragen over het PBP-Partnergym Netwerk?