Personal Body Plan is ontstaan vanuit de filosofie dat iedereen anders is en dat het belangrijk is om te doen wat werkt voor jou. Dat is precies wat we jou gaan laten zien in onze campagne: Your Body, Your Plan, Your Result. Iedere week krijg je een update van de Personal Body Journey van een member. Vandaag vertelt Joey over zijn verhaal.

Mijn naam is Joey, 28 jaar en ik woon in de Pijp in het bruisende hart van Amsterdam. Van kleins af aan ben ik al bezig met dansen en daarnaast ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musical theater. 

Naast dansen, train ik ook drie keer per week in de Changing Life Hub. Hier werk ik aan mijn progressie en sport ik met veel plezier. Ik voel me elke week sterker en fitter en ben goed op weg naar de beste versie van mezelf.

Moeite met afvallen? Welnee, ik heb zon lichaam dat alles kan eten, maar niets aankomt. Dat kan best handig zijn, maar spieren ontwikkelen ho maar! Daar wilde ik verandering in brengen en daarom moest deze schrielkip een man worden.

Vol goede moed ben ik in juni begonnen met Personal Body Plan. Doordat ik wilde aankomen in spiermassa ben ik gestart met het Muscle Building Plan. In een half jaar tijd ben ik ruim 11 kilo aangekomenHuppake

Nu sta ik nu voor de spiegel en denk ik: “Wow ik heb geen twee ruggen meer, maar krijg billen.” Ieder mens heeft onzekerheden. Ik heb mijn onzekerheid voor mijn billen ingeruild voor de onzekerheid voor de vetlaag die ik nu krijg. Daarom is het mentaal af en toe best even afzien. Maar Personal Body Plan heeft mij geleerd: waar een wil is, is een weg #embracethefatWe zijn er nog lang niet, maar wel al een stuk verder dan gister.

Het was soms echt even afzien, op mijn hoogte punt zat ik zelfs op bijna 4000 calorieën! Voor sommige mensen is dit nog weinig, maar voor een ukkie van 1.73 meter lang is dit een hele prestatie. Ik wist wat mezelf te doen stond. Ik moest doelen stellen, dat is het allerbelangrijkste. Waar wil ik naartoe en hoe voel ik me als ik dat doel heb bereikt?

Mijn eerste doel heb ik behaald. Ik wilde namelijk 70 kilo wegen in decemberhatseflats. Wat was ik blij dat ik dit had gehaald! En nu? Op naar de volgende uitdaging! Ik ga nu bouwen aan een lichaam waarin ik mij het beste voel. In april wil ik de eerste resultaten zien en in juni wil ik kurkdroog zijn. 

Ik ga jullie meenemen in mijn reis naar de beste versie van mezelf. Dat gaat me vast en zeker lukken of is het zeker en vast? Hoe dan ook, het gaat me lukken! Hoe moeilijk het veranderen van mijn levensstijl soms ook is, gewoon volhouden. Ik faal alleen als ik opgeef.”  

Week 1

Actief Herstel

“Daar is ‘ie dan: mijn eerste vlog!

Deze week geef ik jullie een kijkje in mijn actieve hersteldag. Zoals ik in mijn eerste filmpje al heb verteld, dans ik al mijn hele leven. Naast Personal Body Plan ga ik daarom één à twee keer per week dansen. Voetjes van de vloer en dansen maar. De ene persoon gaat hardlopen en ik dans, hatseflats!

Doordat ik in Amsterdam woon doe ik alles op mijn fietsie. Geen auto, geen scooter, gewoon trappen met die beentjes. Hierdoor fiets ik vaak meer dan een uur per dag.

Tot slot heb ik deze week afgesloten met een lekker dansje in de Marktkantine, want ook met Personal Body Plan mag je uitgaan. Als je de volgende dag maar extra veel eiwitten eet!”

Week 2

Training

Vandaag laat Joey ons zijn training in de Changing Life Hub zien.

“Huppake, door naar vlog twee! Trainen, trainen en trainen. Drie keer per week kan je mij vinden in de Changing Life Hub. Ik begin daar iedere training met een warming-up die het grootste gedeelte gefocust is op mijn rug. Dit doe ik omdat ik helaas een rugblessure heb, wat een domper!

De oefeningen zien er een beetje gek uit, dus nu snap ik hoe Dumpert aan zijn materiaal komt. Het is soms zo frustrerend dat je 100% wilt geven in de gym, maar dat je lichaam je tegen werkt. Toch kan je niets anders doen dan naar je lichaam luisteren.

Rest when you need to, beast mode the rest of time. Niet zo zeiken Joe, trainen met die hap. Ook met een blessure kan je bij Personal Body Plan terecht. Met de juiste aanpassingen in je schema kan je toch progressie boeken en dat is uiteindelijk het belangrijkste. Elke dag een stapje vooruit, Hatseflats.

Trainen is voor mij echt even mijn hoofd leeg maken en ontspannen. Ik vond het altijd een moetje, maar ik had wel altijd genoeg discipline om te gaan. Sinds ik Personal Body Plan doe vind ik het ook echt leuk en geeft het mij een goed gevoel om de dag mee af te sluiten.

#vaneenmoetjenaareengoedje”

Week 3

Mealprep

Mijn favoriete eetmoment van de dag is het avondeten! Dit plan ik altijd als eerste in, zodat ik de rest van mijn dag hierop kan aanpassen. Het is dan wel altijd even puzzelen, maar het voelt als een overwinning als het dan toch uiteindelijk lukt.

Ik ontbijt en lunch altijd met mijn broodjes hagelslag. In het begin moest ik alles nog afwegen, maar nu weet ik precies hoeveel boter en hagelslag ik kan gebruiken. Huppake, smeren met die hap!

Iemand zei laatst een keer tegen mij: ‘ik hoef alleen maar naar hagelslag te kijken en ik kom al aan’. Maar als je het invult en binnen jouw budget blijft, kan het prima #doewatwerktvoorjou. Het voordeel aan Personal Body Plan is dat je alles mag eten wat je maar wilt. Daarom eet ik tussen de middag gewoon lekker mijn broodjes met hagelslag!

Voor de eiwitjes eet ik elke avond een bak Skyr. Verveelt dit nooit? Nee joh, je hebt verschillende smaken en één bak skyr heeft meer dan 40 gram eiwitten, hatseflats!

Daarnaast neem ik in de middag nog een Whey Isolate shake, want daar zitten ook veel eiwitten in, maar is laag in vetten. En dan heb je nog die vezels. Iedereen heeft wel moeite met één van de macronutriënten in het groen te krijgen. Voor mij zijn dat de vezels… maaaar god schiep de aarde en bracht daar Snelle Jelle Zero. Man, man, man dit is me toch partij een product. Je eet het en je balkjes schieten omhoog!

Personal Body Plan bepaald voor mij de kaders en binnen die kaders bepaal ik wat ik eet #doewhatIwannadoleftfootrightshoe

Week 4

Sociale gelegenheid

“Uiteten lekker, lekker!⁣

Deze week geef ik jullie een kijkje in hoe ik omga met sociale gelegenheden.

Iedereen gaat wel eens uiteten, maar hoe doe je dat nou in godsnaam met je plan? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. ⁣

⁣Ik zelf hou altijd genoeg budget over. Op deze manier weet ik zeker dat ik niet over mijn budget ga, huppake!⁣

Ook zou je van te voren al op de menukaart kunnen kijken en vooraf al een keuze kunnen maken in wat je gaat nemen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.⁣

Mocht je over jouw budget gaan, dan kan je dit op een ander moment in de week inhalen #easypeasy⁣

Helaas ben ik ziek geweest en daardoor heb ik één dag te weinig gegeten. Elk nadeel heeft zijn voordeel, want nu had ik genoeg ruimte in mijn budget. ⁣

Lekker schranzen dacht ik…Nou mooi niet. De pasta werd geserveerd, maar was minder dan ik had verwacht. Ik dacht nog: komt zo nog wel een extra bordje Joey. ⁣

Gelukkig was het súper lekker, met een overheerlijk toetje. Mocht je een hapje willen hebben? Krijg je niet. Joey doesn’t share food”⁣

Week 10

De corona update

“Ik heb jullie al verteld dat ik van horrorfilms houd, maar nu ben ik in mijn eigen horrorfilm beland. In het begin denk je: O, dit is alleen in China. Totdat het ook in ons eigen kikkerlandje is. Ik probeer echt om met de dag te leven. Hopelijk kunnen we in juni weer de gym in. Ik ga uit van de datum die het verst weg is, zodat het alleen maar mee kan vallen.

Hoe ga ik om met deze Corona crisis?

Ik deed mijn krachttraining altijd drie keer in de week in de gym, heeerlijk! Nu doe ik dat thuis, ook niet erg. We hebben allemaal een doel voor ogen en niets of niemand zal ons daarin tegenhouden #tandenopelkaardoorzettenmaar. Okay, misschien doe ik iets te stoer, haha.

Maar het is best even afzien, Je spieren worden op een andere manier geprikkeld dan in de gym. Doordat ik thuis alleen dumbbells heb, moet ik creatief zijn. Dus als mijn dumbbell zijn maximum heeft bereikt, moet ik de oefeningen verzwaren door meer herhalingen te doen. Ik probeer altijd twee herhalingen in mijn reserve te houden, hatseflats!

Daarnaast doe ik de boodschappen zoveel mogelijk online, nee ik hamster niet. Rustaagh! Op deze manier kom ik niet veel in aanraking met andere mensen en blijft de kans op besmetting het kleinst. We moeten rustig blijven en met z’n alle het beste ervan maken. “

Vorige week


Benieuwd welk plan bij jou past?

Doe de gratis test (duurt ongeveer drie minuten) en kom erachter hoe wij jou gaan helpen.

Start de gratis test