Personal Body Plan is ontstaan vanuit de filosofie dat iedereen anders is en dat het belangrijk is om te doen wat werkt voor jou. Dat is precies wat we jou gaan laten zien in onze campagne: Your Body, Your Plan, Your Result. Iedere week krijg je een update van de Personal Body Journey van een member. Vandaag Floortje. 

“Hi! Ik ben Floortje, 22 jaar en ik kom uit Purmerend. Ik ben met mijn Personal Body Plan gestart, omdat ik weinig kennis had op het gebied van voeding en hier iets aan wilde doen. Daarnaast waren mijn doelen fysiek; ik wilde strakker in mijn vel zitten. Ik was niet ontevreden met mijn lichaam, integendeel zelfs, maar ik wilde toch nog dat stukje extra.

Sinds vorig jaar april ben ik bezig met mijn Personal Body Plan en dat is zeker niet zonder slag of stoot gegaan. De eerste zes maanden ging ik als een speer, maar daarna kwam de dip en daar ben ik even in blijven hangen.

Maar goed, het gaat om hoe je jezelf weer herpakt! Dit heb ik samengedaan met mijn Personal Body Coach. Samen hebben we gesproken over mijn valkuilen en hebben we mijn angsten doorbroken. Daardoor zit ik nu weer haarscherp op mijn voeding en training!

Personal body plan heeft mij zoveel geleerd op het gebied van voeding en ik heb daardoor de labels goed en fout kunnen loslaten. Ik heb nu een levensstijl weten te ontwikkelen, waardoor ik nog steeds kan genieten van lekker eten en mijn doelen tegelijkertijd kan behalen.

Mijn doelen zijn op dit moment nog steeds hetzelfde als toen ik begon. Ik wil nog strakker worden, zien hoever ik kom met het voorbereiden van mijn voeding en consistent blijven trainen.”

 

Week 1

Boodschappen

Vandaag neem ik jullie mee hoe ik mijn boodschappen doe en mijn voeding voorbereid.

Ten eerste begin ik met het plannen. Dit doe ik door gebruik te maken van de calorie tracker. Ik plan altijd minimaal één dag van tevoren, maar het allerliefst plan ik een paar dagen vooruit. Dan hoef ik niet meer over eten na te denken en weet ik dat ik mijn doelen behaal.

Zodra ik alles heb ingepland, maak ik een boodschappenlijstje en kies ik of ik ga bestellen bij Picnic (online supermarkt) of dat ik zelf naar de supermarkt ga. Deze keuze ligt er vooral aan of ik voor één of meerdere dagen heb gepland en hoe zwaar de boodschappen zouden kunnen zijn.

Als ik de boodschappen heb, ga ik simpelweg alles voorbereiden en in bakjes klaarzetten voor de komende dagen.  Ik ontbijt bijvoorbeeld standaard met magere kwark en kan dan ook absoluut niet zonder.

Dat is eigenlijk hoe ik boodschappen doe en mijn eten klaar zet! Supersimpel, but it gets you where you need to go.

Week 2

Mealprep

In haar tweede week neemt Floortje ons mee in haar mealprep. Enjoy!

Vorige week


Benieuwd welk plan bij jou past?

Doe de gratis test (duurt ongeveer drie minuten) en kom erachter hoe wij jou gaan helpen.

Start de gratis test