Personal Body Plan – The fat burning guide

Uit eigen frustratie bedacht ik in 2007 op mijn zolderkamertje Personal Body Plan. Ik verhuisde op mijn 19de van Zeewolde naar Amsterdam om mijn idee en droom werkelijkheid te maken.⠀

Meer dan 10 jaar later ben ik ontzettend trots dat we al meer dan 30.000 mensen hebben mogen helpen. Het voelt echter ook pas als het begin. Er zijn namelijk nog zoveel meer mensen die wel een handje geholpen kunnen worden.

In mijn boek Personal Body Plan – The Fat Burning Guide deel ik op praktische en no-nonsense wijze mijn methode met jou. Dit doe ik vanuit onze pijlers: gedrag, voeding, training en herstel.

Met mijn boek wil ik ook jou helpen om op een verantwoorde manier af te vallen en dit resultaat vast te houden. Dan is het echter wel tijd voor actie.

Zet met mijn boek de eerste stap naar de beste versie van jezelf.

– Tom

Vanuit een persoonlijke drijfveer bedacht Tom Barten op zijn zolderkamer Personal Body Plan. Een decennium later is dit plan uitgegroeid tot een fenomeen waarmee ruim 20.000 mensen aan de slag zijn gegaan.

En nu is het de beurt aan jou. Met Personal Body Plan – the fat burning guide geeft Tom je de kennis en de handvatten om te ontdekken wat werkt voor jou. Vanuit de pijlers: gedrag, voeding, training en herstel.

Geen wondermiddelen, want die bestaan niet. Wel inzichten waarmee jij de regie over je lichaam krijgt en waarmee je jouw persoonlijke doelen zeker kan behalen én behouden.

Tom Barten is de grondlegger van Personal Body Plan, het plan waarmee massa’s mensen niet alleen gewicht verliezen, maar ook hun lichaam vormgeven, kennis opbouwen en zelfvertrouwen (terug)krijgen.

‘Toms aanpak is zo simpel en nuchter dat het revolutionair is.’ – John Heitinga

‘Alleen Tom krijgt mij aan het sporten.’ – Josh Veldhuizen

‘Tom Barten is enorm inspirerend en motiverend. Zijn visie zorgt ervoor dat ik steeds naar de gym blijf gaan om te werken aan de beste versie van mezelf.’ – Tim Douwsma

‘Tom Barten heeft positieve energie en doorzettingsvermogen. Als topsporter waardeer en respecteer ik dat enorm.’ – Evgeniy Levchenko

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.