Kun je ook Personal Body Plan doen als… je moeite hebt je mindset te veranderen?

Misschien wil jij je huidige levensstijl veranderen, maar lukt het nog niet zoals je wilt. Je probeert het wel, alleen val je steeds terug in je oude en ongewenste gedrag. En om je leven om te gooien moet jij juist je gedrag aanpassen. Dit is namelijk de fundering voor een verandering in je lifestyle.

Om je gedrag te veranderen is het belangrijk bewust te worden van je huidige gedrag. Je kunt je gedrag pas veranderen wanneer jij je bewust bent van je gedrag. En dan hebben we het over een blijvende gedragsverandering.

Bij Personal Body Plan hebben we een aantal Personal Body Coaches die veel ervaring hebben met het gedrag en de mindset van deelnemers. Zij gaan als Personal Body Coach niet daadwerkelijk op de stoel van psycholoog zitten, maar kunnen wel advies geven vanuit de eigen ervaring.

Wij waren benieuwd naar hun bijzondere verhalen en vroegen ze naar hun ervaringen in het volgen van Personal Body Plan en het coachen van deelnemers die moeite hebben met hun mindset.

Milou van der Starre, 27 – Recruitment consultant

Tijdens mijn studie psychologie heb ik geleerd hoe sterk je mentaal kan zijn en hoe je daaraan kunt werken. Hier heb ik veel aan gehad tijdens Personal Body Plan. Ik was mij al meer bewust van mijn blokkades en struikelblokken, maar hier kon ik nu op reflecteren.

Ik merkte alleen dat ik die stok achter de deur nodig had om ook blijvende fysieke stappen te kunnen zetten. Naast Personal Body Plan ben ik yoga gaan doen. Dit helpt mij bewuster te ontspannen en te luisteren naar mijn lichaam, wat weer effect heeft op het herstel.

Het is onwijs belangrijk om bewust te zijn van hoe je mentaal in het proces zit. Wat je voelt en denkt, maar vooral waardoor dat komt. Dit zal je helpen om zowel mentale als fysieke stappen te zetten, want die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Als Personal Body Coach help ik je hier dan ook graag bij, door je een spiegel voor te houden en je handvatten te bieden.

Kelly Blom, 32 – Yogadocent

In de basis weten de meeste mensen wel wat goede en gezonde keuzes zijn op het gebied van voeding en beweging. Toch maken we vaak keuzes die niet in lijn liggen met onze kennis. Tenminste dat is hoe het bij mij werkte.

Ik wist dat ik mij beter zou voelen als ik bewuster om zou gaan met mijn voeding en beweging, maar toch deed ik het niet! Ik vertelde mijzelf dat ik daar met mijn drukke gezinsleven en eigen bedrijf geen tijd voor had.

Personal Body Plan heeft mij door gedragslessen en coaching zoveel meer inzicht gegeven in de keuzes die ik maakte en in mijn relatie met voeding. Als Personal Body Coach probeer ik mijn deelnemers daar ook bewust van te maken. Want als je weet waarom je bepaalde keuzes maakt dan kan je echt op een duurzame manier je gedrag veranderen om zo de beste versie van jezelf te worden!

Claudia Tijsen, 31 – Stress en Burn-out coach

Personal Body Plan heeft mij zowel fysiek als mentaal sterker gemaakt. Tijdens mijn plan ben ik door een té vol werk- en privéleven in een burn-out geraakt. En hoewel ik geen zin en energie had voor de meeste activiteiten in mijn leven, heb ik mijzelf er toch steeds toe kunnen zetten om te gaan trainen.

Door dit op vaste momenten te doen, kon ik weer structuur in mijn leven brengen. Daarnaast heb ik door Personal Body Plan veel over voeding geleerd en ik ben er inmiddels wel achter dat voeding een hele grote impact heeft op je energieniveau en stemming.

Inmiddels voel ik me zowel mentaal als fysiek sterker dan ooit! Omdat ik iedereen dit gevoel gun, heb ik mijzelf gespecialiseerd tot Stress- en Burn out coach, naast het coachen op de vier pijlers van Personal Body Plan.

Ik kan je helpen met jouw voeding, training en mindset om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Samen gaan we op jouw eigen tempo werken aan jouw doel!

Malou de Smet, 25 – Psycholoog

Na een lange werkdag maak ik mijn hoofd graag leeg door een stukje te wandelen langs de grachten van Amsterdam.

Ik heb tijdens mijn werk als psycholoog en bij Personal Body Plan geleerd dat een gezond lichaam en een gezonde geest met elkaar verbonden zijn.

Veel mensen denken dat je bij sport alleen werkt aan je buitenkant, maar het kan juist ook veel doen voor je mindset. Waarom eet ik bijvoorbeeld dat koekje? Bij Personal Body Plan hebben de gedragslessen en mentale stappen mij dan ook heel veel gegeven.

Als Personal Body Coach help ik jou graag te ontdekken wat jouw gedragingen zijn, waarom je zo doet en hoe jij jouw mindset positief kunt veranderen.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.