Ik heb al een sportschoolabonnement; kan ik ook deelnemen?

Of je over kan stappen is afhankelijk van de sportschool waar je een abonnement hebt, het type sportschoolabonnement en of desbetreffende sportschool onderdeel is van het PBP-Gym Netwerk of BFNL-Netwerk. Hieronder zijn de verschillende situaties en bijbehorende mogelijkheden uiteengezet.

Situatie 1: Zit je al bij een sportschool uit het BFNL-Netwerk en wil je bij deze sportschool blijven trainen met flinke korting?
Als je start met Personal Body Plan en bij dezelfde sportschool blijft, dan is het veelal mogelijk om per eerstvolgende kalendermaand over te stappen. De looptijd van je Personal Body Plan abonnement en het BFNL sportschoolabonnement zijn altijd even lang. Dit betekent dat je per direct kunt starten met Personal Body Plan op het moment dat je overstapt. Overstappen is eenvoudig via BFNL en werkt als volgt:

Stap 1: Kies voor PBP@Gym, selecteer de sportschool waar je reeds lid bent en schrijf je in bij Personal Body Plan
Stap 2: Klik vervolgens op de persoonlijke en unieke BFNL link die je na de inschrijving ontvangt via de e-mail
Stap 3: Selecteer de abonnementsvorm en per wanneer je wilt overstappen (vaak is dit per eerstvolgende kalendermaand)

BFNL stemt vervolgens met de sportschool af dat je overstapt van een bestaand sportschoolabonnement naar een Personal Body Plan + Partnergym abonnement. Eventuele korting of afwijkende tarieven komen hierbij te vervallen. Uiteraard hoef je niet opnieuw intakekosten te betalen.

Situatie 2: Zit je al bij een sportschool uit het PBP-Gym Netwerk en wil je bij deze sportschool met gratis of met flinke korting blijven trainen?
Wanneer je reeds bij een sportschool zit uit het PBP-Gym Netwerk dan is het alleen mogelijk om over te stappen nadat je bestaande sportschoolabonnement is afgelopen. Als je een maandelijks opzegbaar abonnement hebt dan kan je veelal overstappen per eerstvolgende kalendermaand, mits je tijdig je bestaande sportschoolabonnement beëindigd en je daarna pas van start gaat met je Personal Body Plan abonnement.

Heb je een bestaand sportschoolabonnement met een langere duur, dan dien je dit abonnement eerst af te maken. Uiteraard kun je wel starten met Personal Body Plan zonder partnergym, alleen heb je dan geen gratis of tegen flinke korting toegang tot de partnergym. Als je dus gebruik wilt maken van die partnergym in combinatie met je Personal Body Plan dan kan je pas starten met Personal Body Plan als het abonnement bij desbetreffende partnergym is afgelopen.

Situatie 3: Zit je al bij een sportschool maar wil je overstappen naar een andere sportschool uit het BFNL-Netwerk of PBP-Gym Netwerk?
Je kan gewoon starten met Personal Body Plan en een Partnergym kiezen uit zowel het BFNL Netwerk als het PBP Partnergym Netwerk. Echter loopt daarnaast je eigen sportschoolabonnement inclusief de daarbij behorende kosten door totdat desbetreffende sportschoolabonnement door jou is opgezegd en beëindigd. Bij een maandelijks opzegbaar sportschoolabonnement komen deze kosten veelal per eerstvolgende kalendermaand te vervallen.

Wil je weten hoe de overstapservice voor jou werkt?

Vul onderstaand formulier in en één van onze Product Advisors komt dan zo snel mogelijk bij je terug om je een persoonlijk advies te geven voor jouw specifieke situatie.