Wie zijn we en wat doen we?

Personal Body Plan is een ‘personalized one-stop-shop marketplace’ om jou te helpen de fitste versie van jezelf te worden. We willen je van A tot Z faciliteren in alle benodigdheden om je gewenste resultaat te behalen én te behouden.

Dat start natuurlijk met je Personal Body Plan, want zonder plan geen resultaat. Je Personal Body Plan kan je volledig samenstellen zoals jij dat wilt. Je kunt kiezen uit verschillende plannen, trainingslocaties, coaches en abonnementen.

Aanvullend op je Personal Body Plan faciliteren wij ook steeds meer in gratis of flink goedkopere PBP-Proof Partnergyms. Ook hebben we een range van gespecialiseerde lifestyle producten ontwikkeld die het volgen van je plan makkelijker maken.

Het ontstaan van Personal Body Plan

Personal Body Plan is in 2007 door CEO Tom Barten op zijn zolderkamer bedacht. Het idee voor Personal Body Plan ontstond vanuit zijn eigen frustratie. Op 4 september 2006 stond hij namelijk zelf op het punt om zijn leven te veranderen.

Hij zat niet lekker in zijn vel, was niet fit en stapte de sportschool binnen om hier verandering in te brengen. Hij kwam echter al snel tot de conclusie dat de faciliteit wel werd geboden, maar de essentiële begeleiding en een holistisch plan waren in geen velden of wegen te bekennen.

Hij bracht de kern terug tot vier onlosmakelijk met elkaar verbonden pijlers die inhoudelijk de basis vormen van Personal Body Plan: gedrag, voeding, training en herstel. De gecertificeerde Personal Body Coach fungeert als online motivator om de toegereikte kennis ook daadwerkelijk toe te passen.

Personal Body Plan is een belofte van Changing Life

Personal Body Plan is inmiddels onderdeel van Changing Life, het overkoepelende moederbedrijf waar Tom de eigenaar en CEO van is. Changing Life is een nieuw type HealthCare & Wellbeing bedrijf met als missie ‘Be a life changer’.

Als team van 55 Life Changers zijn wij iedere dag bezig om de visie van Changing Life te realiseren. Wij willen namelijk mensen over de hele wereld de tools aanreiken om hun maximale individuele potentie te benutten.

Naast Personal Body Plan zijn ook DoorMeal, FRVR en Personal Protein onderdeel van Changing Life. De fysieke manifestatie van onze visie is de Changing Life Hub. Geen sportschool, maar een clubhuis anno 2018 om de beste versie van jezelf te worden.

De toekomst van Changing Life

Changing Life ontwikkelt een multimodal HealthCare -en Wellbeing Platform (Changing Life Connect) met als doel mensenlevens over de hele wereld in positieve zin te veranderen. De Changing Life Fundamentals staan hierin centraal: fysiek, spiritueel, emotioneel, intellectueel, sociaal en professioneel.

Werken bij Changing Life?

We zijn altijd opzoek naar life changers die willen helpen onze visie werkelijkheid te maken. Je kunt hier alle openstaande vacatures vinden.

Nog vragen?