Maak kennis met Personal Body Coach Kelly

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Kelly Selderijk
Leeftijd 31
Woonplaats Amstelveen
Opleiding HBO (sport) diëtiste
Kids en/of huisdieren Nog niet
Relatiestatus 11 jaar samen met Ruud
Wat zou je doen met een miljoen? Niet veel meer of minder dan dat ik nu doe.. Enorm blijven genieten van mijn leven en waar mogelijk andere helpen.

Hoe lang coach je al?

Al ruim 5 jaar

Wat vind jij het leukste aan coachen?

De kans om deelnemers te laten zien waar ze toe in staat zijn. Het mogen zien van life changing resultaten inspireert mij. Op mijn manier dagelijks de wereld van in ieder geval 1 iemand een beetje mooier te mogen maken en vervolgens de tools mee geven om dit een leven lang zo te houden.

Hoe sportief ben je zelf?

Vanuit mijn perspectief ben ik heel sportief;)..  Ik volg mijn personal body plan heel trouw (3x in de week) en doe hiernaast nog aan kickboksen en yoga.. Beweging is voor mij essentieel om mij lekker in mijn lichaam te voelen. Dat is meer dan alleen een “strak” uiterlijk. Het werkt overal in door.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Durf jezelf de vraag te stellen waar jij over een jaar wilt zijn? Ben je klaar om een stap te zetten die je fysiek en mentaal sterker, fitter en meer in balans gaat brengen? Is het antwoord “ja” . Begin dan gewoon!.. Soms is de stap van doen niet gemakkelijk, maar dat is eigenlijk niks in het leven.. Just getting started en het zal je zoveel moois brengen.

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Sport is een essentiële factor in mijn leven. Iedere training is een “date” met mijzelf. Sporten draagt bij dat ik mij mentaal krachtiger en rustiger voel. Dat ik meer uit mijn dag haal en in the end ook bewuster met mijn voeding omga. Immers is voeding de brandstof voor en de bouwstof na je training. Je bent echt wat je eet!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Selderijk (@kellyselderijk) op 3 Jan 2018 om 12:11 (PST)

Wat doe je om te ontspannen?

Naast sporten mediteer ik veel. Dit was voor mij enorm uit mijn comfort zone komen (want zweverig), maar heeft mij iets heel moois gebracht. Tijd durven nemen voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden. Maar ook chillen op Bali of Ibiza met mijn lief en long diners met vrienden/familie zijn ontspan momentjes.

Waar haal jij jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te worden?

Ik geloof niet zozeer in motivatie. Je kiest ervoor om de beste versie van jezelf te gaan zijn. Dat gaat de ene dag beter dan de andere en dat is oke. Motivatie houd een keer op en juist op dat moment is het doorgaan vanuit liefde voor jezelf. Omdat jij de meest gelukkige versie van jezelf wilt zijn. Dan hoef je niet iedere dag gemotiveerd te zijn (juist niet)..Accepteren dat er mindere dagen zijn, je je niet altijd een 10+ hoeft te voelen, maar je ook als je je een 3 voelt ervoor kiest om te blijven werken aan de beste versie van jezelf!

Hoe motiveer jij deelnemers om de beste versie van zichzelf te worden?

Genieten van het proces! Continue willen kijken naar welke mooie stappen je nu al hebt gezet, je nu maakt en nog kunt gaan maken. Iedere dag bewust zijn van de keuzes die je die dag gaat maken. Deelnemers zijn altijd zoveel sterker dan ze zelf denken. Door hen de tools te bieden om hun eigen kracht te zien hebben ze geen motivator nodig. De resultaten die zij gaan zien (al dan niet fysiek) zijn een reden om door te gaan. Maar ik ben wel altijd de grootste supporter van iedere deelnemer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Selderijk (@kellyselderijk) op 2 Feb 2018 om 6:50 (PST)

Ben je tevreden met je eigen resultaat of ben je nog lang niet klaar?

Ik ben enorm trots op de resultaten die ik nu al heb behaald! Het harde werken dat er bij komt kijken, maar met name het leerproces. Op fysiek vlak ben ik waar ik op dit moment wil zijn. Ik geloof er wel in dat je nooit bent uitgeleerd en je jezelf altijd mag blijven ontwikkelen, doelen mag blijven stellen. Er is nog zoveel moois mogelijk als je ervoor openstaat.

Wil jij Kelly als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.