Maak kennis met Personal Body Coach Wendy

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Wendy Kalvino – Meijering
Leeftijd 31
Woonplaats Rotterdam
Opleiding HBO Bachelor of Arts (BA), Fitness trainer A, Sport en Voeding, momenteel bezig met de opleiding Bayesian Bodybuilding PT Course
Beroep Personal Body Coach – Pink Boxing instructeur bij Boxing Company Rotterdam
Relatiestatus Getrouwd
Wat zou je doen met een miljoen? De wereld rondreizen

Hoe lang coach je al?

In 2015 ben ik begonnen met mijn alle eerste Personal Body Plan. Direct stond ik achter de de werkwijze van PBP. De mogelijkheid die je krijgt om samen met je coach het plan zo vorm te geven dat het goed past met jouw leefstijl. Direct wist ik dat ik er wat mee wou doen. Sinds begin 2016 ben ik dan ook begonnen als Personal Body coach. Met heel veel plezier coach ik al ruim 3 jaar bij PBP.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Energiek, motiverend en lief zijn kenmerken waarmee mijn deelnemers mij al coach omschrijven.

Voor mij als coach is het heel erg belangrijk om samen met de deelnemer op zoek te gaan naar wat werkt voor de deelnemer. Elke deelnemer heeft een persoonlijk doel maar ook persoonlijke omstandigheden om zijn of haar doel te behalen.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

PBP heeft bij mij voor een gedragsverandering gezorgt. Hoe ik naar mezelf keek en vooral hoe ik met mezelf om ging. Dankzij PBP ben ik nu een stuk liever voor mezelf en behaal ik mijn (fysieke) doelen zonder stress in mijn lichaam en mind.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Ik vind het leuk om deelnemers te ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen door te laten zien waar zijn of haar kracht ligt. En om de verschuiving te maken van ‘ik kan het niet’ naar ‘ik doe het!’ De energie die dan in de deelnemer naar voren komt en de weg vindt naar het doel, vind ik de mooiste verandering om te zien bij mijn deelnemers.

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Als coach vind ik het heel tof dat PBP deelnemers elke keer een stukje van zichzelf laten zien waardoor het plan heel persoonlijk vorm gegeven wordt. Sommige deelnemers willen graag begeleiding bij het maken van voedingskeuzes, terwijl andere deelnemers meer belang hebben bij begeleiding op de pijler gedrag of herstel. En dat kan allemaal! Het mooie is dat deelnemers uiteindelijk de connectie zien en voelen tussen de verschillende pijlers. Dat zorgt voor een lievere omgang met zichzelf, niet meer vergelijken met andere en het opstellen van een realistisch en haalbaar doel.

Hoe sportief ben je zelf?

Ik hou zelf heel erg van bewegen! Niet alleen van krachttraining maar ook door sociale activiteiten te combineren met bewegen. Bijvoorbeeld duo tennissen, hiken of samen lachen bij float fit.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

You don’t have to see the whole staircase, just take the first step!

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Mijn favoriete oefening die bijna altijd in mijn schema staat is de deadlift!

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Zorgen voor de juiste hoeveelheid beweging staat elke dag weer centraal. Of dat nou via sport is of het maken van een wandeling of met de fiets naar de supermarkt. Bewust blijven bewegen zorgt voor endorfine, wat ook wel het gelukshormoon genoemd wordt.

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Naast mijn werk als online coach bij PBP werk ik ook als Pink Boxing Instructeur bij Boxing Company Rotterdam. Pink boxing is een zorgvuldig samengestelde les die het beste uit de bokssport combineert met functionele conditie- en krachttrainingen voor vrouwen.

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Ik ben er van overtuigd dat er altijd ruimte is voor verbetering binnen een van de pijlers (gedrag, voeding, training en herstel). De balans vinden tussen alle pijlers zal voor mij altijd centraal staan. In sommige periodes zal er meer focus liggen op voeding en andere periodes op herstel. Dit heeft ook te maken met wat er speelt op werk of in je persoonlijke leven. Daar heb je niet altijd volledige controle over. Des te belangrijker om te kijken naar het totale plaatje 🙂 Balance is key!

Wil jij Wendy als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.