Maak kennis met Personal Body Coach Tim

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Tim Lohrmann (@timlohrmann)

Leeftijd 28 jaar
Woonplaats Amsterdam-Noord
Opleiding Voeding en Diëtetiek met een specialisatie in Sports & Nutrition
Beroep Naast mijn studie werk ik als Personal Body Trainer in de Changing Life Hub, waar ik ook personal training geef en trainingsworkshops organiseer.
Kids en/of huisdieren Een poes Mio
Relatiestatus Samenwonend
Wat zou je doen met een miljoen? Investeren in mijzelf en het realiseren van mijn ideeën en dromen, maar eerst rondreizen en een eigen huisje samen kopen.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Dankzij Personal Body Plan, en Changing Life, kan ik nu doen wat ik het liefste doe: anderen helpen in hun eigen proces richting de persoon die ze diep van binnen zijn. Aan mij nu de eer ze te mogen helpen die kant van zichzelf te leren kennen.

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Dat er meer is dan de prestatie en het resultaat alleen en dat ik best aandacht en tijd aan mijzelf mag schenken. Dat kwetsbaar zijn geen zwakte toont, maar juist kracht uitstraalt.

Welke oefeningen doe jij het liefst?

De Front Squat & de Deadlift + (weighted) push ups, pull ups, rows en dips in de ringen.

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Beweging is voor mij vrijheid. Wanneer ik in beweging ben kan ik alles loslaten, ben ik vrij van alles wat ik denk dat speelt en word ik door mijn lijf naar het hier en nu getrokken. Het maakt mij bewust, geeft mij rust en leert mij dat echt alles mogelijk is zolang ik bereid ben er hard voor te werken.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Bewegen, schrijven, lezen, luisteren, mediteren, yoga, uiteten gaan, afspreken met vrienden, naar de bios en af toe gewoon heerlijk met een filmpje op de bank onderuitzakken.

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Geen woorden, maar daden. Breek los uit je hoofd, stop met jezelf af te vragen of dit het juiste is voor jou en doe het! Schrijf je in, geef het een kans, probeer het 14 dagen gratis uit en ervaar het zelf. 

Daarna zal je waarschijnlijk niet anders meer willen!

Waarom past het coachen op het platform van Personal Body Plan bij jou?

Aangezien ik werkzaam ben als Personal Body Trainer in de Changing Life Hub is het voor mij de perfecte combinatie tussen online en offline begeleiding van deelnemers. Dat ik de mensen ook in het echt kan zien, spreken en helpen, dat vind ik het allerleukste. Daar krijg ik energie van!

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

Dat ik mannen, vrouwen, heren, dames, jongens en meisjes van allerlei culturen, leeftijden en achtergronden tegenkom met ieder hun eigen verhaal en doelen om na te streven. Dat maakt mijn werk dynamisch en telkens weer interessant, waardoor ik dit nog steeds dag in, dag uit met veel plezier doe.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Dat ik creatief, flexibel, open van geest, energiek en gepassioneerd ben. Het draait bij mij puur en alleen om jou, niet om mij of mijn eigen visie, maar het leren van de visie van jou en die eigen maken!

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

Op basis van mijn ratings als volgt:

Actief, betrokken, kritisch, motiverend, oprecht, observerend, behulpzaam, deskundig, inlevend, meedenkend, begripvol, ondersteunend, eerlijk, realistisch, accuraat, professioneel, toegankelijk, flexibel, persoonlijk, lief, alert, duidelijk, direct, to-the-point, positief, proactief, goed, geweldig en een echte topper. Het sportmaatje die je altijd al zocht, maar die wel soms iets strenger mag zijn 😉 haha.

Waar haal jij zelf jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te blijven/worden?

Uit dat de discipline om het te doen, te gaan bewegen en bewust te leven mij vervolgens uitbetaald in meer rust, vrijheid, geluk en energie om alles in mijn leven aan te kunnen.

Hoe motiveer je jouw deelnemers de beste versie van zichzelf te worden?

Door actief mee te denken wat er speelt in hun leven en te focussen op het proces en de kleine dingen die goed zijn en gaan, want zo zal stap voor stap met hard werken de droom werkelijkheid worden en volledig eigen zijn.

Welke wereldster zou jij nog wel willen coachen?

Elon Musk. Hoe die vent alles doet wat hij doet, kan ik geen voorstelling van maken. Ik zou hem graag willen leren kennen en helpen binnen al die chaos.

Wil jij Tim als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op zijn coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.