Maak kennis met Personal Body Coach Tessa

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Tessa Benda
Leeftijd 23 jaar
Woonplaats Almere
Opleiding Bachelor Biomedische wetenschappen, Master Gezondheidswetenschappen
Beroep Premium Coach en Personal Body Trainer in de Changing Life Hub
Kids en/of huisdieren 2 hondenkindjes en een kat
Relatiestatus Alweer ruim 4 jaar samen met mijn vriend
Wat zou je doen met een miljoen? Heerlijk onbezorgd leven!

Hoe lang coach je al?

Sinds ik ben gaan werken als Trainer in de Changing Life Hub, dit is alweer bijna een jaartje terug!

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Ik probeer als Premium Coach voor iedereen een persoonlijke benadering te vinden, hen te helpen bij een gezonde leefstijl die bij hem of haar past en die vol te houden is op de lange termijn. Ik hoor vaak dat ik een enthousiaste, gezellige coach ben maar toch streng ben op de momenten dat het nodig is 😉.

Wat heeft Personal Body Plan voor jouw betekent?

Sinds ik vorig jaar zelf startte met mijn Personal Body Plan zit ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal zoveel lekkerder in mijn vel. Dankzij Personal Body Plan heb ik de goede balans gevonden tussen lekker genieten van het leven zonder restricties met een lichaam wat dit ook uitstraalt! Krachttraining was voor mij echt de aanvulling die ik nodig had om nog meer progressie te kunnen boeken.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Het feit dat ik mensen mag begeleiden en helpen naar de fitste en gezondste versie van zichzelf, en de dankbaarheid en energie die je daarvoor terugkrijgt, is de voornaamste reden dat ik coach!

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Wat ik goed vind aan Personal Body Plan is dat ieder individu op zijn eigen manier kan werken aan de beste versie van zichzelf. Personal Body Plan biedt daarbij een programma en coaching aan op maat waardoor het voor iedereen, beginner of gevorderd, geschikt is!

Hoe sportief ben je zelf?

Aardig sportief! Naast de Perosonal Body Plan krachttrainingen die ik 3 à 4 keer in de week doe, geef ik ook met heel veel plezier en passie verschillende groepslessen, waaronder GRIT, Spinning en BodyPump! Ik vind de combinatie van de krachttrainingen samen met deze (voornamelijk cardio) lessen heerlijk!

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Gewoon doen en ervoor gaan! Geloof me, je krijgt er echt geen spijt van! Je hebt maar één lichaam en daar moet je de rest van je leven mee doen, dus zorg dat je er het beste uit haalt! Personal Body Plan en ik als Premium Coach, kunnen je daarbij helpen.

Welke oefeningen doe jij het liefste?

Mijn favoriete krachtoefeningen zijn toch wel de deadlift en bench press, daarnaast vind ik pullups heel leuk en hou ik van explosieve bodyweight oefeningen als burpees om fit te blijven!

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Toevallig heb ik vorige week de laatste loodjes van mijn master Health Sciences afgerond, en wacht ik nu (duimen!) op de uitslag of ik ben geslaagd! Voor nu ben ik dus even heerlijk aan het genieten van wat extra vrije tijd, en gebruik ik deze tijd ook om nog meer mensen te kunnen coachen in hun Personal Body Plan, en wat extra uurtjes te draaien in de Changing Life Hub!

Welk nummer staat op repeat tijdens het trainen?

De afspeellijst Techno Bunker op Spotify for sure! Koptelefoontje op en jezelf even heerlijk afsluiten van de buitenwereld, I love it!

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Natuurlijk ben ik tevreden met wat ik tot nu toe heb bereikt, maar ik ben wel iemand die altijd streeft naar meer. Ik ben van mening dat je nooit bent uitgeleerd en je altijd progressie kan blijven boeken op verschillende vlakken!

Wil jij Tessa als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel. 

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.