Maak kennis met Personal Body Coach Tessa

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Tessa van Beers (@tessajvb)

Leeftijd 33 jaar
Woonplaats Roosendaal
Opleiding PABO
Beroep Leerkracht in het basisonderwijs
Kids en/of huisdieren Ik heb drie kinderen en een hond
Relatiestatus Getrouwd met Ferry
Wat zou je doen met een miljoen? Weer gaan studeren!

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Zo ontzettend veel! Ik ben ongeveer 23 kilo afgevallen en ik heb een complete lifestyle-update gehad. Van iemand die altijd moe was, geleefd werd door haar kinderen en haar werk en dol was op Netflix marathons naar iemand die zes keer in de week sport, veel meer energie heeft en nu ook keuzes voor zichzelf durft te maken. 

Ik ben gestopt met werken in het onderwijs en maak nu een pas op de plaats om te bedenken wat ik dan wel wil. Het coachen van mijn Personal Body Plan members is hierbij een goede stap. Wel ben ik nog steeds dol op Netflix marathons 😉

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Ik heb meer rust in mijn hoofd. Ik plan vooruit, zodat ik controle heb over de dag in plaats van dat ik mij van alles laat overkomen. Ik voel me geen seconde schuldig als ik wel een keer kies voor een stuk appeltaart. Ik heb echt die balans gevonden.

Welke oefeningen doe jij het liefst?

De hip thrust: Kom maar door met die billen!

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Ik heb net een weekend Schotland achter de rug, waarbij ik 170 km heb afgelegd in 2 dagen. Om dat te kunnen heb ik een killer-schema gehad en speelde trainen een hele grote rol in mijn leven. 

Mijn weken bestonden uit twee dagen hardlopen, twee dagen fietsen en twee dagen krachttraining. Ik ga vaak met frisse tegenzin de deur uit, maar ik ben altijd blij als ik geweest ben. Ik heb nu stiekem al het lopen van een marathon in mijn hoofd.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Ik ben dol op slapen, nu mijn kinderen nog 😉 Maar zonder gekheid: ’s avonds zit ik eigenlijk gewoon graag op de bank met een leuke serie voor mijn neus en een breiwerk of een haakwerk in mijn handen.

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Doen! Echt! Het is iedere cent waard. Verwacht geen tovermiddel, want je moet wel echt zelf aan de bak. Maar als je eenmaal gestart bent en je hebt je draai gevonden dan is dit het beste wat je jezelf cadeau kunt geven.

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

De mentale progressie die ik deelnemers zie maken.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Ik denk dat iedere coach zijn of haar eigen unieke kwaliteiten heeft. Wat ik je kan geven is een persoonlijke aanpak. Ik luister naar je en samen kijken we hoe we een plan kunnen maken dat bij jou past. Daarbij richt ik me vooral op het proces en hoe je dingen het beste aan kunt pakken. 

Ik weet hoe het is om sporten geen bal aan te vinden. Ik weet hoe het is met kinderen en ik begrijp de vermoeidheid die uit je tenen komt. Samen kunnen we kijken hoe het plan dan toch kan werken voor jou!

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

‘Ik ben heel blij met Tessa als coach, ze denkt echt met me mee. Ze weet me te motiveren en dingen waar ik tegenaan loop te relativeren. Hierdoor voel ik me echt gesteund en zo kan ik mijn gewenste resultaten behalen.’

‘Tessa is een topper. Ze creëert een gevoel van veiligheid door haar persoonlijke aanpak. Alle vragen worden uitgebreid en met zorg beantwoord. Ze denkt mee, heeft kennis en motiveert. Alles wat een coach nodig heeft als je het mij vraagt.’

‘Fijn dat Tessa begrijpt dat het niet altijd makkelijk is met een gezin.’

‘Een topcoach die met nuttige en relevante tips komt.’

Wil jij Tessa als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.