Maak kennis met Personal Body Coach Talitha

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Talitha Huis
Leeftijd 27
Woonplaats Lisse
Opleiding Sport, Management & Ondernemen
Beroep Communicatieadviseur en Personal Body Coach
Relatiestatus Single
Wat zou je doen met een miljoen? Op wereldreis gaan

Hoe lang coach je al?

Ondertussen coach ik al 3,5 jaar! Ik ben begonnen als stagiair bij Personal Body Plan toen het net zijn groeispurt maakte, super interessant!

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Ik zou mezelf omschrijven als een behulpzame en betrokken coach, die vooral gericht is op het veranderen de mindset en het gedrag. Naar mijn mening kan je pas echt je levensstijl veranderen en fysieke (blijvende) progressie boeken als je ook je mindset verandert. Als je je namelijk 100% inzet, is alles mogelijk! Om die reden coach ik nog maar een kleine groep, waar ik met de meeste een goede band opbouw.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Dat mensen zich ontwikkelen naar een betere versie van zichzelf. Dit gaat veel verder dan alleen het fysieke plaatje en dat maakt het coachen een enorm dankbaar beroep.

Hoe sportief ben je zelf?

Ik ben niet zo sportief dat ik elke dag op de fiets naar mijn werk stap bijvoorbeeld 😉. Wel vind ik heel veel sporten leuk, maar ik hou het liever bij één sport waar ik mij volledig op kan focussen. En dat is fitness natuurlijk! Ik sta 5 a 6 keer per week in de gym en heb ook meerdere bikini fitness wedstrijden gedaan.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Investeren in jezelf is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven.

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Sporten is voor mij zeer belangrijk. Van jongst af aan is het voor mij al een uitlaatklep geweest. Na een lange dag werken of tijdens stressvolle momenten geeft trainen mij altijd ontspanning en even een moment voor mezelf. Voor mij is het therapie!

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Naast het coachen ben ik communicatieadviseur bij een communicatiebureau gespecialiseerd in het onderwijs. En ik ben bijna afgestudeerd, yay!

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Met mijn behaalde resultaten ben ik heel erg tevreden! Maar ik weet ook dat er nog altijd progressie mogelijk is, dus ik vrees dat ik nooit klaar zal zijn 😉 Gelukkig is het mijn passie en ik ben ook heel realistisch in wat haalbaar is en wat niet en dat je altijd gelukkig moet zijn met je shape.

Wil jij Talitha als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

 

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.