Maak kennis met Personal Body Coach Riek

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Riek Jensma
Leeftijd 26
Woonplaats Groningen
Opleiding Leisure management (sportmanagement), Fitnessdiploma A en bezig met een opleiding tot voedingsdeskundige
Beroep Personal Body Coach
Relatiestatus Samenwonend

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Riek Jensma (@foodfriek) op

Hoe lang coach je al?

Meer dan drie jaar en doe dit nog steeds met veel plezier!

Hoe omschrijf je jezelf als coach?

Betrokken, enthousiast, motiverend, eerlijk en oprecht.

Ik zie Personal Body Plan echt als één team, één taak. Samen met mijn deelnemers ga ik op zoek naar een lifestyle die past bij hen en die ze ook daadwerkelijk voor een langere tijd vast kunnen blijven houden. Ik probeer mijn deelnemers te enthousiasmeren en te motiveren waar nodig en probeer ten alle tijden eerlijk en oprecht naar hen te zijn. Naast het boeken van fysieke progressie geef ik ook het mentale aspect veel aandacht tijdens mijn coaching. Dit is in mijn ogen key tot blijvend resultaat en daar help ik ze graag verder mee.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

in februari 2015 besloot ik me na veel wikken en wegen aan te melden voor Personal Body Plan. Ik was me (vanwege mijn PDS en lactose-intolerantie) gaan verdiepen in gezonde voeding, ik verslond boek na boek geschreven door de nieuwste “foodgoeroes” en begon wekelijks met een nieuw plan van aanpak. Ik ging steeds vaker producten vermijden omdat ik dacht dat deze ten minste volgens één van hen niet goed voor me zouden zijn. Ik voelde me rot en raakte geobsedeerd. Ik besloot het roer om te gooien en me aan te melden voor Personal Body Plan. Met succes! Het is me gelukt een eigen lifestyle te creëren waarbij uitersten verleden tijd zijn en waarbij alles draait om de balans.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Riek Jensma (@foodfriek) op

Hoe sportief ben je zelf?

Ik probeer zo’n 3 tot 4 keer per week naar de gym te gaan en wissel dit in de zomer vaak af met hardlopen. Daarnaast pik ik af en toe een yoga- of pumplesje mee. Het is maar net waar ik zin in heb en me goed bij voel. Luisteren naar mijn lichaam staat mij in deze ten allen tijden voorop.

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Definitely! Sporten is voor mij niet alleen op fysiek vlak van belang maar ook voor mijn mentale gesteldheid een echte must. Ik voel me fit, energiek en mentaal een heel stuk sterker wanneer ik lekker in beweging ben. Ik zie het echt als een heerlijk me-time momentje en vind het dan ook geen straf om hier mee bezig te zijn.

Wat is jouw favoriete recept?

Oeh, een receptje kan je het eigenlijk niet noemen, maar mijn all time favorite is toch wel echt mijn havermoutontbijt. Dit maak ik van 40 gram havermout, 250 ml havermelk en een snuf kaneel. Ik top dit af met een eetlepel 100% pindakaas en een handje bevroren frambozen. Check mijn Instagram voor meer foodinspiratie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Riek Jensma (@foodfriek) op


Wil jij Riek als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.