Maak kennis met Personal Body Coach Puk

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Petra (Puk) Kooiman (@pukstarlifestyle)

Leeftijd 40 jaar
Woonplaats Texel
Opleiding HEAO – SPD accountancy – op sportgebied masseur – AALO – Fitvak – CHIVO – BAYESIAN – sportpsychologie en momenteel studerend Crossfit Level 1
Beroep Ik werk parttime op kantoor in een administratieve functie en heb een eigen bedrijfje gericht op sport en lifestyle
Kids en/of huisdieren Nee
Wat zou je doen met een miljoen? Nog meer dromen laten uitkomen voor zowel mezelf als vrienden om me heen

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Trainen is voor mij meer dan een hobby of passie. Het is voor mij simpelweg ‘a way of life’ geworden en ik durf wel te zeggen dat ik niet meer zonder trainen kan. 

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Ik snap dat ieder begin moeilijk is, maar ik zou tegen die mensen willen zeggen: wat heb je te verliezen? Je kunt je door Personal Body Plan alleen maar beter gaan voelen. 

Sinds wanneer ben je Personal Body Coach?

Sinds de zomer van 2017 ben ik Personal Body Coach. 

Waarom past het coachen op het platform van Personal Body Plan bij jou?

Wat ik vooral fijn vind aan Personal Body Plan als platform is de verscheidenheid aan deelnemers. Iedereen heeft een ander beginpunt, een ander doel en iedereen heeft een andere kijk op het leven. Dat maakt iedereen uniek in zijn/haar traject van Personal Body Plan.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Ik train en eet als een atleet. Ik doe veel crossfitwedstrijden en heb een onbeschrijfelijke drive om alle kansen optimaal te benutten. Het lijkt wel alsof hierdoor veel deuren opengaan.

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

  • Duidelijk! Ze is team never give up! Puk is top!
  • Puk, ik vind je een topcoach! Fijne motivator, eerlijk en je brengt je positieve kijk op het leven zo prettig over! Verslavend 😀 
  • Tja hoe kan ik dit zo kort mogelijk omschrijven? Hmm lastig! Puk is dé beste coach/motivator/luisterend oor/schop onder mijn kont die ik ooit heb gehad. Ze is super begaan met je en geeft zéér waardevolle tips. Maar ze laat je tegelijkertijd ook kritisch en eerlijk naar je gedrag kijken. Ze is een topper! 
  • Puk staat op alle momenten voor mij klaar. Ook als ik het niet verwacht en zelfs als ik geen concrete hulplijn heb ingezet. Ze weet altijd de vinger op de “zere” plek te leggen. Door Puk ben ik veel gaan beseffen. Het is een grote wijze levensles die veel verder gaat dan alleen het fysieke. Het mentale gedeelte is misschien nog wel het grootste cadeau wat Puk geeft. Maar dan moet je zelf ook de juiste input geven en met de figuurlijke billen bloot gaan. Absoluut een pracht mens!

Waar haal jij zelf jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te blijven/worden?

Als je weet waar ik vandaan kom is het wel duidelijk waar ik mijn motivatie vandaan haal. Ik zie het zo: als het leven je laat struikelen kun je er maar beter een koprol van maken!

Wil jij Puk als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.