Maak kennis met Personal Body Coach Niels

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Niels Koopmans
Leeftijd 26
Woonplaats Amsterdam
Opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)
Beroep Personal Trainer
Kids en/of huisdieren Franse bulldog genaamd Bobbi
Relatiestatus Taken by Coach Anne Koppelman
Wat zou je doen met een miljoen? Een super dik huis kopen met een stuk land!

Hoe lang coach je al?

Ik coach al sinds oktober 2017.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Meedenkend, eerlijk, streng maar rechtvaardig en open.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekent?

Allereerst ben ik begonnen als Personal Body trainer in de Changing Life Hub, hier ben ik nog steeds veel aan het leren aangezien er zoveel kennis achter de schermen is. Daarnaast ben ik doormiddel van mijn eigen Personal Body Plan ook enorm vooruitgegaan met mijn eigen fysiek en ben ik momenteel bezig om super strak de zomer in te gaan!! Als laatste ben ik door het coachen mijzelf enorm aan het ontwikkelen op gebied van begeleiding. Verschillende individuen vragen allen om een andere manier van coaching en ook hebben dat ook nodig.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

De resultaten zijn erg tof om te zien, alleen het leukste is dat je mensen echt helpt met het creëren van een nieuwe levensstijl. Iets waar mijn coachkindjes de rest van hun leven profijt van hebben!

Hoe sportief ben je zelf?

Ik train momenteel 5 dagen in de week en daarnaast tennis ik 2 a 3 keer in de week. #dezomerisersnellerdanjedenkt 😉

Welke oefeningen doe jij het liefste?

Benchen, ofcourse.

Welke wereldster zou jij willen coachen?

Adriana Lima 🤩

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Er zullen altijd dingen zijn die weer beter kunnen. Ik ben persoonlijk denk ik nooit klaar!

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Ik snap dat het eng is. Het kost geld en je gaat jezelf tegenkomen, maar geloof me.. het is de beste beslissing van je leven! JIJ wilt iets, iets wat je nog niet hebt kunnen bereiken en ik ben hier om je te helpen. Ik veroordeel je niet en samen gaan we kijken wat het beste bij jou past!

Wil jij Niels als jouw Premium Coach? Neem dan een kijkje op zijn coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.