Maak kennis met Personal Body Coach Nadine de Goed

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 230 Personal Body Coaches aan je voor!

“Mijn naam is Nadine de Goed en ik woon in Beverwijk. Ik heb eerst de Cios en daarna de dansacademie Fontys gevolgd. Ik werk nu 3,5 jaar als Personal Body Coach en hiernaast werk ik als sportinstructrice en geef ik lessen als bodyshape, Zumba, high impact lessen & pilates.

Ik ben een thuiswerkende moeder, met twee kinderen en ik heb voor mezelf een balans moeten vinden om alle ballen in de lucht te houden: huishouden, werken, trainen, een sociaal leven. Hierin onderscheid ik mij als Personal Body Coach. Ik kan mijn deelnemers hierin helpen en begeleiden om samen een fijne balans te vinden.

Het leukste aan coachen vind ik het contact met verschillende mensen die ieder hun eigen verhaal, doelen en hun weg hebben. Ik vind het heel bijzonder om mensen hierin te mogen coachen en begeleiden. De waardering die je ervoor terug krijgt is dan ook echt heel fijn!!

Ik wil mijn deelnemers meegeven dat je je hart moet volgen. En luister naar je lichaam, zorg dat je een weg bewandeld waar jij je goed bij voelt. Zo doe je niet iets voor even, maar voor de rest van je leven!!

Mocht ik ooit een miljoen winnen, dan zou ik heerlijk op vakantie gaan en nieuwe kleding voor mijn kledingkast kopen. Daarnaast zou ik ons huis helemaal afmaken zoals de tuin en mijn eigen sportzaal openen :-). En natuurlijk zou ik heel veel leuke dingen met vrienden en familie doen <3

Tot slot: mijn favoriete recept is de Turkse pizza uit de Personal Body Plan receptendatabase. Yum!”

Wil je Nadine als Personal Body Coach of wil je meer over haar weten? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.