Maak kennis met Personal Body Coach Mérit

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Mérit van Muijlwijk
Leeftijd 51
Woonplaats Wassenaar
Opleiding Hoogst genoten HBO
Beroep Zelfstandig (sport)voedingsadviseur, Personal Body Coach en Fitnesstrainer in opleiding
Kids en/of huisdieren 3 jongens: Valentijn van 11, Olivier van 13, Julius van 15 en drie poezen: Kiki, Lola en Olijfje
Relatiestatus Al bijna 17 jaar getrouwd met André

Hoe lang coach je al?

Ik ben nu bijna 2 jaar coach en heb inmiddels heel veel deelnemers kunnen helpen met de zoektocht naar de beste versie van zichzelf. Nog steeds doe ik het iedere dag met heel veel plezier. Het is natuurlijk werk, maar zo voelt het niet.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Het is altijd lastig om dat van jezelf te zeggen maar mijn coachees omschrijven mij als positief, betrokken, inlevend, nuchter en kundig.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere coaches?

Mijn specialisme is voeding en sportvoeding, daar heb ik beide een opleiding voor gevolgd. Daarnaast doe ik binnenkort een 2 daagse workshop Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering. Ook ben ik op dit moment bezig met de afrondende fase van de opleiding tot Fitnesstrainer. Er zijn 2 motto’s op mijn lijf geschreven: When you can dream it, you can do it! En: Je bent nooit te oud om te leren en te veranderen!

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Personal Body Plan heeft mij een hele nieuwe blijvende gezonde leefstijl opgeleverd met daarnaast een gezond en getraind lijf waar ik trots op ben. Deze lifestyle change gun ik iedereen!

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Iedere deelnemer is anders en vereist een andere aanpak. Geen dag is saai of hetzelfde. Zelf leer ik nog iedere dag van mijn deelnemers. En de dankbaarheid van deelnemers die hun doel hebben gehaald is zo groot. Dat maakt het een mooie en dankbare taak.

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Personal Body Plan is geen dieet maar een duurzame verandering van je leefstijl. Wanneer je het een tijdje hebt gedaan, gaat het in je systeem zitten.

Hoe sportief ben je zelf?

Als er niet maar 24 uur in een etmaal zouden zitten zou ik naast hardlopen, wielrennen, krachttraining, crossfit en yoga nog véél meer doen. Ik vind zoveel sporten leuk, zoals bootcamp, tennis en boksen, maar helaas moet je keuzes maken.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Stop dreaming, start doing!

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Zonder sporten en bewegen kan ik niet, nu niet, nooit niet!

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Naast het coachen bij Personal Body Plan geef ik ook als zelfstandige (sport)voedingsadvies aan iedereen die dat kan gebruiken. Ik heb hier 3 jaar geleden mijn eigen onderneming On Healthy Ground voor opgericht. Binnenkort hoop ik ook als fitnesstrainer aan de slag te gaan.

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Tevreden ben ik op zich al wel een tijdje, maar er blijven altijd dingen waar je verder aan kan werken. Zelf ben ik nog steeds dagelijks met mijn eigen Personal Body Plan bezig. Er is altijd wel een nieuw doel te verzinnen en het trainen is té leuk en verslavend. Het is al bijna 3 jaar een onderdeel van mijn leven en ik hoop het nog lang te kunnen blijven doen.

Wil jij Mérit als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.