Maak kennis met Personal Body Coach Maudy

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Maudy Tiggelaven
Leeftijd 23
Woonplaats Amersfoort
Opleiding Media Informatie Communicatie, en op dit moment in opleiding tot Personal Trainer bij Chivo.
Beroep Personal Body Coach
Kids en/of huisdieren 2 poezen, Maki & Nori
Relatiestatus Samenwonend

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MAUDY TIGGELAVEN (@fitmetmau) op

Hoe lang coach je al?

Ik coach nu bijna een jaar.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Positief, betrokken en eerlijk. Ik probeer iemand te motiveren en het positieve van dingen in te laten zien. Ook als het even wat minder gaat, en dat moment komt geheid, kun je hier altijd iets positiefs uit halen. Ik wil samen uitvinden wat jouw doel is, wat daarvoor nodig is en wat realistisch is. En dan knallen!

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Doordat ik twee jaar geleden begon met mijn personal body plan ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt en waar ik in verder wil. Met mijn opleiding Marketing Communicatie voelde ik geen echte match, toen ik bezig was met mijn plan wist ik: hier wil ik nog zo veel meer over weten en leren!

Het gevoel wanneer je merkt dat je doel nu haalbaar is en dat je het wel kunt, dat wil ik ook anderen laten ervaren. Ik zocht kennis, handvaten, structuur en begeleiding toen ik mijn plan startte. Dit heeft het mij op alle vlakken ook gebracht. De houvast en structuur gaf mij heel veel rust.

Een van de dingen waar ik graag vanaf wilde waren die snack buien: op de bank liggen, Netflix kijken en zonder erbij na te denken een zak paprika chips en reep Tony’s opeten.. Nou ja, zonder na te denken, eigenlijk niet natuurlijk, maar goed het was snel op. Ik dacht echt dat het iets was dat ik nooit zou afleren. Twee jaar later kan ik toch zeggen dat ook dat mogelijk is!

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Het leukste blijft wanneer je iemand ziet groeien en opbloeien. Je ziet iemand leren en een eigen weg vinden in een nieuwe leefstijl. Stappen maken, steeds meer zijn eigen keuzes maken en blij worden van het resultaat zowel fysiek als mentaal. Bijna iedereen komt er op een gegeven moment achter dat er zoveel meer telt dan alleen het fysieke resultaat, het is mooi als je dat inziet en daardoor echt kunt gaan genieten van de dingen die je doet terwijl je aan je doel werkt.

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Dat het jouw plan word. Ja iedereen kan eraan beginnen maar samen met je coach kun je het zo persoonlijk maken als je wil.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Het is een investering in je eigen gezondheid en geluk. Dus waarom zou je wachten?

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Yes! Even mijn hoofd leeg maken en nergens anders aan denken. Na een morning workout begin ik met zo veel meer energie aan de dag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MAUDY TIGGELAVEN (@fitmetmau) op

Wat is jouw favoriete recept?

Telt sushi ook? Ik vind zo veel dingen lekker, op dit moment is pompoen uit de oven wel een favoriet. En ontbijten met een zelfgemaakt kwarktaartje is ook wel heel fijn.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Sporten, of bakken. Ik kan niet zo goed stil zitten, maar dit zijn wel mijn momentjes.

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Zeker tevreden, maar nog lang niet klaar!

 

Wil jij Maudy als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

 

 

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.