Maak kennis met Personal Body Coach Marleen

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Marleen van der Horst (@marleenonamission)

Leeftijd 36 jaar
Woonplaats Heemskerk
Opleiding PABO, topstylist, filiaalmanager, gewichtsconsulent, Personal Body College
Beroep Coach
Kids en/of huisdieren 2 kinderen: Bo (8 jaar) en Sef (5 jaar)
Relatiestatus Single
Wat zou je doen met een miljoen? Een ecologisch huis bouwen/kopen, een elektrische auto kopen, mooie reizen maken, de spaarrekeningen van mijn kids vullen en heel hard nadenken hoe ik dit geld kan gebruiken om minder bedeelden te helpen.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Heel veel! Het heeft een proces van persoonlijke groei in gang gezet waar het einde nog niet van in zicht is. Ik startte om af te vallen en fit te worden en had van tevoren nooit kunnen bedenken dat het zo veel meer zou worden dan dat!

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Dat ik van onzeker, ongelukkig en mezelf vaak waardeloos voelen ben gegroeid naar 200% blij met wie ik ben en wat ik doe!

Wat is jouw favoriete recept?

Ik ben een kookliefhebber, maar in mijn huidige woning heb ik helaas maar en keukentje van 1m2. Dit maakt uitgebreid koken nogal een uitdaging. Nadat ik de keuken een paar keer bijna in de fik heb gezet, ga ik nu toch vaak voor makkelijk. DoorMeal is altijd een uitkomst. Als ik zelf kook ga ik vaak voor een eenpansgerecht zoals shakshuka of soep, wraps en mijn favoriet: pizza!

Welke oefeningen doe jij het liefst?

De bench press, pallof press en landmine press. Ik hou van pressen 😉

Welk nummer staat bij jou op repeat tijdens het trainen?

Alles van pianist Joep Beving. In tegenstelling tot velen train ik heel slecht op drukke muziek met stampende beats. Met een rustig muziekje kan ik me 100% focussen op waar ik mee bezig ben. Ik heb nog geen gym ontdekt waar pianomuziek gedraaid wordt, dus mijn oortjes gaan altijd mee!

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Wandelen in de natuur, muziek luisteren, mediteren en goed slapen.

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Gewoon doen! Wat is het ergste wat er kan gebeuren? Als je het niet doet weet je 1 ding zeker: dat er niets verandert 😉

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

Het allerleukste aan coachen vind ik het moment waarop deelnemers zelf ineens beseffen dat hun mindset aan het veranderen is en daar zelf verrast door zijn.

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

Eerlijk, betrokken, open, nuchter en ik geloof dat sommigen me ook wel grappig vinden 😉

Waar haal jij zelf jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te blijven/worden?

Uit mezelf, omdat ik het waard ben!

Wat doe jij naast het coachen van jouw Personal Body Plan deelnemers?

Ik ben hard aan het werk om naast de online coaching voor Personal Body plan ook mijn eigen offline coaching op het gebied van mindset op te zetten. Momenteel hou ik me vooral bezig met het organiseren van groepssessies om mensen te inspireren meer voor zichzelf te kiezen!

Wil jij Marleen als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.