Maak kennis met Personal Body Coach Marjolein

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Marjolein Agtereek (@pbp_coach_mar) Leeftijd 35 jaar (zaterdag word ik 36)
Woonplaats Rotterdam
Opleiding Gespecialiseerd verpleegkundige
Beroep Ambulance verpleegkundige
Kids en/of huisdieren Ik heb een dochtertje, Livia van 15 maanden.
Relatiestatus Ik heb een vriend, Lieven!
Wat zou je doen met een miljoen? Een huis kopen op een tropisch eiland met prachtig blauw, warm zeewater, waar ik elke dag kan kitesurfen en witte stranden, waar ik elke dag op kan wandelen en zon die me warm en gezond gekleurd houdt. Ik zou een hangmat tussen de palmbomen hangen en wil graag een zwembad om baantjes te trekken.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Personal Body Plan heeft ontzettend veel betekent voor mij. Waar ik mezelf even volledig kwijt was, kreeg ik dankzij Personal Body Plan structuur terug in mijn leven! Ik was weer mezelf.

Toen ik zwanger werd bleef ik fit en ik werd weer sterk na mijn bevalling. Ik ben Personal Body Plan zo dankbaar. Acht maanden na mijn bevalling was ik precies weer waar ik wilde zijn. Een fitte, vitale, gezonde, sterke mama!

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Ik heb mezelf jaren verkeerd (negatief) in de spiegel aangekeken. Ik kon heel goed al het negatiefs opnoemen! Langzamerhand ben ik het negatieve zelfbeeld kwijtgeraakt. 

Dankzij de progressiefoto’s ben ik trots geworden op mijn lichaam en ben ik gaan inzien wat mijn beste versie is, wat mijn mooiste punten zijn. Ik zie wat ik al bereikt heb en dat 1 cijfer 0 betekent. Kijk naar jezelf op de juiste manier!

Wat is jouw favoriete recept?

De courgetti pasta met gamba’s en avocadopesto is mijn favoriet! Ook de bananencake en kokosdadeltaart van DoorMeal krijg ik niet meer uit hoofd. Deze moet je ooit in je leven gegeten hebben!

Welke oefeningen doe jij het liefst?

De overhead squat, hanging knee raise, weighted push ups en de rope pull through.

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Ik ging van een tot twee keer in de week een bodypump groepslesje naar vijf keer per week krachttraining en ik ga nooit meer terug. Trainen staat in mijn top 3 wat betreft de prioriteiten een de dag, hoe druk ik ook ben.

Ik merk dat ik beter functioneer als ik train. Ik kan me beter focussen, ik kan beter ontspannen en ik kan psychisch dingen ook beter loslaten, wat soms echt even nodig is met mijn werk. Kortom, het is mijn uitlaatklep in alles wat ik doe en mee maak.

Welk nummer staat bij jou op repeat tijdens het trainen?

Dat verschilt. Meestal draai ik mijn Shazam, wat voornamelijk bestaat uit up tempo vrolijk! Ook salsa-bachatta muziek doet het goed bij mij. Als ik echt moet knallen en aan de slag moet/ wil, dan gaat DJ Charlotte de Witte op.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Ik heb drukke lange dagen als mama, met mijn onregelmatige diensten en de coaching van mijn Personal Body Plan deelnemers nog. Trainen is voor mij eigenlijk mijn ontspanning, echt even me-time. 

Ook slapen is voor mij ontspanning en de manier om te herstellen. Hier valt of staat alles op en ik vind het een zeer onderschatte pijler. Daarom staat deze hoog op mijn prioriteitenlijstje, vooral sinds ik mama ben geworden!

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

“Wat heb je te verliezen? Je hebt nu echter wel door dat die crashdiëten niet werken. Ook heb je nu vast wel door dat het best moeilijk is om het alleen te doen. Ik kon het niet alleen in ieder geval.”

“Dit plan geeft je precies die handvaten om op een zo normaal mogelijke manier je 100% beter te voelen. Je moet het alleen wel zelf doen. Het zal niet vanzelf gaan, maar wat heb je te verliezen?”

Werken aan de beste versie van jezelf is sowieso de beste investering in jezelf!

Waarom past het coachen op het platform van Personal Body Plan bij jou?

Ik ben een helper op alle fronten en voor iedereen. Online coaching via het platform van personal Body Plan vind ik de perfecte manier om ondersteuning te krijgen bij je plan. Het contact is niet geforceerd en laagdrempelig. Het is van deze tijd, want het biedt gemak en contact is zo gelegd. Neem je zelf niet zo vaak geen contact op, dan is dat ook prima. Als Personal Body Coach bied je altijd de mogelijkheid, dus het is makkelijk om het weer op te pakken..

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

Ik ben zo trots op al mijn deelnemers. Iedereen heeft struggles die ze zelf weten te overwinnen. Ik geniet ervan om het unieke van eenieder naar boven te halen, want iedereen heeft hele mooie eigenschappen. Ik stel vragen om die mooie eigenschappen naar voren te halen om ze zo samen uit te laten blinken. Dat weerspiegelt zekerheid, positiviteit en trots!

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Door mijn werk heb ik best wat mensenkennis opgedaan. Hierdoor weet ik redelijk snel waar je behoefte aan hebt. Ook heb ik door mijn privé situatie en werk een goed gevulde rugzak, maar hierdoor kan ik de andere dingen in het leven ook weer beter begrijpen en relativeren. 

Ik ben en schrijf zoals ik ben en daardoor ben ik ook echt, eerlijk en down to earth. Ik gein ook graag en typ dus echt met spelfouten, haha!

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

Positief, betrokken, motiverend, oplossingsgericht en grappig. Ze vinden dat ik snel reageer, maar ook lang van stof, haha.

Waar haal jij zelf jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te blijven/worden?

Door Personal Body Plan ben gaan inzien dat je met een simpele basisstructuur een heel fijn fit leven kan lijden. Eigenlijk kan ik nog veel meer dan dat ik ooit gedacht had. Hoe ik me nu voel, dat is mijn motivatie. Ik wil dit echt onderhouden en me zo blijven voelen, maar ook voor mijn dochter en vriend wil ik de beste versie van mezelf zijn.

Hoe motiveer je jouw deelnemers de beste versie van zichzelf te worden?

Ik motiveer mijn deelnemers door een positieve benadering, door op zoek te gaan naar zijn/haar kwaliteiten, door aan te geven dat ik hier trots op ben en juist op deze punten te focussen. Ik geef mijn deelnemers ruimte om zichzelf te zijn en te blijven.

Kies je voor het Premium abonnement met mij als Personal Body Coach? Dan krijg je iedere zondag van mij die reminder van mij om te focussen op de basis, gehuld in een leuk verhaal, vaak met mijn eigen ervaring erin verwerkt. Zo zorg ik dat mijn Premium deelnemers scherp zijn voor een nieuwe week met nieuwe kansen.

Wat doe jij naast het coachen van jouw Personal Body Plan deelnemers?

Ik werk op de ambulance als verpleegkundige, zit in verschillende werkgroepen en ik ben mama. Daarnaast zijn mijn hobby’s reizen, kitesurfen en gezellig eten en drinken met familie en vrienden.

Wat is/zijn de leukste anecdote(s)/recensie(s) van je deelnemer(s)?

“Marjolein is goud! Ik zit nu al een tijdje onder de vleugels van Marjolein.  Zij leert mij mijn eigen vleugels te gebruiken. Marjolein staat altijd voor mij klaar. Het tijdstip maakt niet uit, ze is er gewoon!”

Wil jij Marjolein als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.