Maak kennis met personal Body Coach Marinke

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Marinke Termorshuizen (@Marinke_t)

Leeftijd 29 jaar
Woonplaats Maassluis
Opleiding Communicatie
Beroep Trainer, interim-professional Sociale Zaken
Kids en/of huisdieren 1 kat
Relatiestatus Vrijgezel
Wat zou je doen met een miljoen? Emigreren naar een zonnige bestemming

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Mijn doel was om lekkerder in mijn vel te zitten, bewuster worden van voedingskeuzes en daarnaast meer te leren over (kracht)training. Hierin heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen en kan ik nu zeggen dat ik mij fit, energiek en gezond voel!

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Blijven doorzetten is het allerbelangrijkste! Laat je niet te veel demotiveren door een mindere dag qua voeding of training. Pak het de volgende dag gewoon weer op. Elke dag heb jij je eigen keuzes in de hand.

Wat is jouw favoriete recept?

Ik hou van Italiaans eten! Melanzane alla parmigiana is mijn favoriete gerecht. Daarnaast hou ik ook van een lekker stukje vlees of vis.

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Ik train het liefst upperbody, omdat ik merk dat ik hier sneller sterker in word. Benen/lowerbody trainen is voor mij de grootste uitdaging.

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Het is echt een onderdeel geworden van mijn dagelijkse/wekelijkse routine! Na een training voel ik mij energieker en dit motiveert mij om door te blijven gaan.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Een rondje buiten wandelen, lezen en series kijken.

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Gewoon doen! Het geeft veel voldoening om aan je eigen doelen te werken, hierin stappen te maken en jezelf te ontwikkelen!

Sinds wanneer ben je Personal Body Coach?

Sinds 2015 geloof ik, ik ga al even mee 😉

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

Het is voor mij een uitdaging om deelnemers te helpen de beste versie van zichzelf te worden! Het ontwikkelen van een nieuwe/gezondere levensstijl, die voor langere tijd vol te houden is. Natuurlijk zijn er momenten dat je wat extra kunt genieten, maar het is belangrijk hierin balans te houden. Dit pakt iedereen op zijn eigen manier aan en hier help ik graag bij!

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Ik probeer zelf zo flexibel mogelijk om te gaan met mijn doelen. Zelf hou ik erg van (spontane) etentjes, feestjes en op vakantie gaan. Dit wil ik graag blijven combineren binnen mijn eigen plan. Het is geen dieet, maar een levensstijl, dit wil ik mijn deelnemers meegeven.

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

Motiverend, betrokken en positief.

Wat doe jij naast het coachen van jouw Personal Body Plan deelnemers?

Naast mijn werk bij de gemeente, werk ik sinds kort ook als trainer bij mij in de gym. Hier geef ik op woensdagavond lessen in krachttraining.

Wil jij Marinke als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.