Maak kennis met Personal Body Coach Margaux

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Margaux van Harck
Leeftijd 26
Woonplaats Brussel, België
Opleiding Journalist Televisie en zelfstudie Sportvoeding
Beroep HR Consultant en Personal Body Coach 🙂
Kids en/of huidieren 1 kat Oreo
Relatiestatus In een fijne relatie van 10 jaar

Hoe lang coach je al?

Ik ben op 1 januari 2017 begonnen.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Zeker niet een van de strengste coaches. Ik ben eerder meelevend en een groot luisterend oor voor de deelnemer. Een rustigere aanpak met telkens als doel de deelnemer motivatieboosts te blijven geven en bevestigen dat ze goed bezig zijn. Ik deel ook graag mijn persoonlijke ervaringen met de deelnemers en probeer zo open mogelijk voor ze te zijn.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Het contact met mijn deelnemers. Hen dagelijks proberen te blijven motiveren en te zien hoe hun dag verloopt. Hoe goed ze het kunnen doen en dan om vooral de prachtige resultaten maandelijks te mogen volgen, zowel fysiek als mentaal. Het is zo mooi om te zien hoe ze voor hun plan willen werken en gemotiveerd zijn. Iedereen doet het op een manier die bij hem/haar past.

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Elk plan is uniek en iedereen ervaart het op zijn/haar manier. Elke deelnemer is anders en met Personal Body Plan kan je jouw plan echt persoonlijk en uniek maken. Het plan is flexibel en kan je eigenlijk ook echt blijven aanpassen aan jezelf en je levensstijl. Dat vind ik zo fijn aan Personal Body Plan, het werkt enorm motiverend voor mij. Er bestaat geen standaard formule, alles en iedereen verandert en dat kan je dus ook met je plan doen.

Hoe sportief ben je zelf?

De laatste tijd doe ik het wat rustiger aan. Ik heb krachttraining even opzij gezet. Nu kan ik vooral genieten van yoga. Vooral yogilates vind ik erg fijn om iedere zondagochtend te doen. Ik kijk hier elk weekend naar uit. Ik zou graag yoga meer willen integreren in mijn leven en probeer nu elke dag op te staan met een mini-sessie yoga, om zo fris en goed mijn dag te beginnen.

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Lunges, bij deze oefening voel je je beenspieren echt wel de dag nadien! Ook plank-variaties vind ik erg fijn, je voelt hier je lichaam echt goed trillen en je triggert bijna je hele lichaam met deze oefeningen.

Heb je een leuke anekdote over je coaching en/of deelnemers?

Ik ben één van de weinige Belgische coaches. Ik hoop Personal Body Plan ook in België wat meer bekend te maken, dat ook Belgen meer de kans krijgen om kennis te maken met deze unieke beleving!

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Ik ben meer dan tevreden met mijn resultaten, ik ben cm’s en kilo’s verloren en heb veel zelfvertrouwen gewonnen. Ik was na 6 maanden erg blij met mijn resultaten. Nu geniet ik nu al meer dan 2 jaar van mijn nieuwe lichaam en levensstijl. Elke dag leer ik nog bij en mijn doel is om nu vooral te genieten van mijn behaalde resultaten en een fijne balans te vinden in mijn nieuwe levensstijl.

Wil jij Margaux als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.