Maak kennis met Personal Body Coach Mandy Zijlstra

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 230 Personal Body Coaches aan je voor!

“Mijn naam is Mandy Zijlstra, ik woon in Amsterdam en heb Sport, management en ondernemen gestudeerd.

Naast Personal Body Coach geef ik Personal Training en dit combineer ik nu al zo’n drie jaar. Het leukste aan coachen vind ik mensen op weg helpen naar hun doelen. Zo wordt hun kennis breder en zitten ze weer goed in hun vel.

Personal Body Coach Mandy Zijlstra

Ik onderscheid mijzelf door mijn persoonlijke aandacht. Daarnaast richt ik mij ook veel op de pijlers gericht op gedrag en de onderliggende klachten van het probleem! Zo kunnen de deelnemer en ik uiteindelijk bereiken wat we willen bereiken…Alles is namelijk mogelijk, zolang je er maar voor gaat. En jij als deelnemer bent het belangrijkste.

Wat mijn favoriete eten is? Simpel, dat zijn kwarkbollen. Nom nom, haha.

Als ik de kans zou hebben zou ik graag nog eens een topsporter willen coachen. De uitdagingen die daarbij komen kijken lijken mij heel tof om aan te gaan.”

Wil je Mandy als Personal Body Coach of wil je meer over haar weten? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.