Maak kennis met personal Body Coach Liesbeth

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Liesbeth Vervloesem (@bodycoachliesv)

Leeftijd 39
Woonplaats Tielt-Winge in België, Vlaams-Brabant
Opleiding Marketing, Sportvoeding en binnen Personal Body Plan heb ik de aanvullende modules Personal Pregnancy Plan, Personal Mommy Plan en Personal Running Plan gevolgd.
Beroep Vertegenwoordiger fashion
Kids en/of huisdieren Ik heb geen kinderen, maar wel een super lieve hond Balou.
Relatiestatus Getrouwd
Wat zou je doen met een miljoen? Mijn eigen vegan restaurant/fitness openen

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Perfectie bestaat niet

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Je mag best genieten van wat lekkers zonder dat dit invloed heeft op je progressie. 

Wat is jouw favoriete recept?

Ik vind koken super leuk! Ik hou ervan om nieuwe recepten uit te proberen maar waar ze mij zeker mogen voor wakker maken zijn brownies. 

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Ik hou eigenlijk van het hele pakket. Ik vind afwisseling heel belangrijk. Een training waar de focus bv alleen ligt op het bovenlichaam of de benen ben ik minder fan van. Geef mij maar een full body workout. 

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Sport zie ik als ontspanning en behoort gewoon tot mijn levensstijl.

Welk nummer staat bij jou op repeat tijdens het trainen?

Ik heb niet één bepaald nummer dat ik altijd afspeel tijdens mijn training maar ik hou wel van een stevige beat. 

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Ontspanning vind ik terug in koken, pilates, wandelen met de hond, etentje met vrienden, genieten van een lekker glas wijn met goede muziek op de achtergrond.

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Het kan best eng zijn om uit je comfort zone te treden maar wat heb je te verliezen? Ik weet als geen ander wat wel en wat niet werkt wanneer je kilo’s wilt verliezen. Personal Body Plan heeft mij geleerd dat je jezelf niets hoeft te ontzeggen en dat flexibiliteit perfect past in een gezond voedingspatroon. Vergeet al die diëten en ga op zoek naar een methode die voor jou werkt. 

Kortom, twijfel niet langer, zet de stap en schrijf je vandaag nog in voor Personal Body Plan. 

Waarom past het coachen op het platform van Personal Body Plan bij jou?

Ik ben al jaren intensief bezig met sport en gezonde voeding. Tijdens mijn studie als sportvoedingsadviseur werd het ontwikkelen van een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl mijn passie. 

Als vertegenwoordiger ben ik veel op de baan, dus ik weet als geen ander dat het niet altijd evident is om gezonde keuzes te maken. Met een goede voorbereiding hoeft dit echter geen probleem te zijn. 

Het is bijvoorbeeld niet alleen belangrijk om gewicht te verliezen, maar het is ook van belang dat je jouw lichaam structureel instelt op een gezondere leefwijze, die realistisch en houdbaar is voor jou. 

Dit is dan ook de reden waarom ik Personal Body Coach ben geworden. Ik wil mensen helpen om een blijvende verandering te realiseren. Er bestaat namelijk geen groter geschenk dan je goed in je vel te voelen.

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

Mensen gelukkig maken

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Mijn ervaring door mijn drukke levensstijl en job.

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

Eerlijk, motivator, betrokken proactief, duidelijk en direct.

Waar haal jij zelf jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te blijven/worden?

Uit mijn eigen ervaring en ook uit mijn deelnemers!

Hoe motiveer je jouw deelnemers de beste versie van zichzelf te worden?

Falen bestaat niet! Gaat het een dagje wat minder, laat de moed dan niet hangen en pak de draad gewoon weer op. Rome werd ook niet in 1 dag gebouwd! Leer van je fouten, want alleen zo kan jij de beste versie van jezelf worden!

Wat doe jij naast het coachen van jouw Personal Body Plan deelnemers?

Ik werk als vertegenwoordiger in de fashion wereld. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden en ik hou van op vakantie gaan. Kortom, ik ben een echte levensgenieter 🙂

Wat is/zijn de leukste anecdote(s)/recensie(s) van je deelnemer(s)?

Ik ben heel blij dat ik super goede reacties krijg en dat mensen zo dankbaar zijn met mij als Personal Body Coach. Zo kreeg ik eens een recensie van een deelnemer waarin stond: ‘Ze is mijn reddingsvest, daar waar ik het nodig heb’. Dit is mij altijd bijgebleven!

Wil jij Liesbeth als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.