Maak kennis met Personal Body Coach Kirsten

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Kirsten Goos – Hogendoorn
Leeftijd 26
Woonplaats Ijmuiden
Opleiding Chivo, Bayesian, NASM, CSSC, PCES
Beroep Trainingsexpert bij Changing Life
Kids en/of huisdieren 2 katjes, Bobby en Nuka
Relatiestatus Getrouwd
Wat zou je doen met een miljoen? Een eigen sportschool openen met Jeffrey

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten (@kirsten_hogendoorn) op 31 Jul 2017 om 10:27 (PDT)

Hoe lang coach je al?

Ik coach nu bijna 3 jaar.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Door mijn ervaring in bodybuilding en het extreme voedingspatroon kan ik mijn deelnemers vaak laten inzien hoe belangrijk die balans is, het is niet belangrijk dat je elke dag 100% van de aanbevolen producten eet. Ik ben heel geduldig en ik probeer altijd met oplossingen te komen om het proces te verbeteren voor de deelnemer. Ik ben niet al te streng, wel rechtvaardig.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Toen ik klaar was met het bodybuild wereldje was ik mijn eigen eetpatroon helemaal kwijt, ik durfde niks anders te eten dan kip, rijst en brocolli (old school), door mijn coach Rober, die echt wel gek van mij werd heb ik toen weer een normaal en fijn patroon ontwikkeld.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Ik vind het contact heel erg leuk en het is mooi om te zien hoe iedereen PBP anders ervaart. Iedereen gaat anders met PBP om. Je hebt te maken met allemaal individuen die ook op een andere manier gecoacht moeten worden. Ik vind dat echt een uitdaging. Het is super mooi om te zien hoe de deelnemers groeien in de periode dat ze PBP doen.

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Het is super mooi dat we zo veel mensen kunnen en mogen helpen. Je hebt alles wat je nodig hebt in een overzichtelijke app, hoe uniek is dat?

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Mijn favoriete oefeningen zijn toch wel de Pull up en Hipthrust

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten (@kirsten_hogendoorn) op 7 Sep 2017 om 9:35 (PDT)

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt, dus ja sport is zeker een belangrijke factor. Mijn man is zelf ook Personal trainer, dus thuis gaat het vaak over sport en voeding.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Ik vind het heerlijk om te wandelen buiten of lekker met de katjes te spelen.

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Ik denk dat je nooit klaar bent, er zijn altijd wel weer punten die je verbeterd wilt zien. Momenteel eet ik weer wat meer om spiermassa aan te komen, dan kijk ik meer naar de progressie die ik maak in de gym dan naar mijn fysiek.

Wil jij Kirsten als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.