Maak kennis met Personal Body Coach Joeri

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Joeri van der Burgh
Leeftijd 33
Woonplaats Hillegom
Opleiding Sport, Management & Ondernemen en vele cursussen.
Beroep Coach, Personal Trainer en Assistent Manager.
Kids Een dochtertje, Zoë
Relatiestatus Getrouwd!
Passie Kendo

Hoe lang coach je al?

Ik coach al 3 jaar bij Personal Body Plan.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Realistisch, empathisch en praktisch.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Iedereen zijn persoonlijke verhaal en motivatie, iedereen heeft namelijk zijn eigen reden om aan Personal Body Plan te doen.

Hoe sportief ben je zelf?

Officieel ben ik topsporter, ik zit al 10 jaar in de Nationale Kendo-selectie. Ik reis voor mijn sporten de hele wereld rond en dit is echt mijn passie. Afgelopen jaar ben ik voor de 3e keer Nederlands Kendo Kampioen geworden en momenteel bereid ik mij voor op de Wereld Kampioenschappen in Zuid Korea in september.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Simpelweg doen. Laat het plan over je heen komen en ervaar hoe jij op jouw eigen manier een goed resultaat kan neerzetten.

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Op mijn gezin na het belangrijkste wat er is!

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Ik werk als assistent manager bij het USC (Universitair Sport Centrum) ClubWest in Amsterdam. Hier doe ik vanaf alles; ik geef Personal training, groepslessen, zet cursussen en nieuwe sporten op en nog veel meer.

Heb je een leuke anekdote over je coaching en/of deelnemers?

Ik zeg weleens ‘Sterker door Strijd’ tegen mijn deelnemers. Dit is de titel die mijn geboortestad Rotterdam heeft gekregen en iets wat echt op mij, maar ook op mijn deelnemers, van toepassing is. Wanneer het minder goed gaat binnen je plan, word je hier einde van de dag sterker van. Als je er maar voor blijft knokken!

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Ik ben er nog lang niet!

Wil jij Joeri als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op zijn coachprofiel.

 

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.