Maak kennis met Personal Body Coach Jeffrey

De Personal Body Coaches Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Jeffrey Goos
Leeftijd 26
Woonplaats IJmuiden
Opleiding CIOS niveau 4, FIT A, FIT B, FIT PT, Overload, Bayesian PT course, KB master, Funxtion, LAPT, Strength & conditioning coach
Beroep Personal Trainer, Online Coach en Trainingsexpert
Kids en/of huisdieren 2 katten, een Britse Korthaar en een Britse Langhaar
Relatiestatus Getrouwd met Kirsten

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeffrey Goos (@jeffreygoosptc) op

Hoe lang coach je al?

Ik coach op dit moment 1,5 jaar voor Personal Body Plan.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Ik ben een coach die rechttoe, rechtaan is en dat ook zal blijven. Ik zal samen met mijn deelnemer het gehele plan doornemen op basis van de gewenste doelstellingen. Ook zal ik het plan aanpassen mits dit nodig is om het optimale resultaat te kunnen behalen.

Hoe sportief ben je zelf?

Ik train zelf gemiddeld 5-6 keer per week, en mits nodig is natuurlijk meer. Mijn hobby is mijn werk. Ik doe zelf graag mee aan natural-bodybuilding wedstrijden. En probeer jaar in jaar fysiek progressie te boeken en daarin verder te groeien.

Welke oefening doe je het liefst?

Mijn lievelingsoefeningen zijn de Squat en Bench Press, maar ook Kaatsu Cable Curls of de Overhead Press.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Ik lees graag boeken, ik probeer dagelijks 10-20 minuten te mediteren om mijn hoofd leeg te maken, en probeer vooral op mijn cafeïne-inname te letten. Ik monitor mijn slaap en op basis van de huidige gegevens pas ik mijn ontspanning aan naar meer of eventueel minder.

Welke wereldster zou je nog wel willen coachen?

Ik heb nu de grootste wereldster mogen begeleiden, genaamd Tom Barten ;)! Nee zonder gekkigheid, ik zou nog wel eens een echte Hollywoodster willen begeleiden om volledig in shape te komen voor een shoot of een film.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeffrey Goos (@jeffreygoosptc) op

Wil jij Jeffrey als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op zijn coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.