Maak kennis met Personal Body Coach Jacqueline

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Jacqueline van de Pas (@justjackie)

Leeftijd 37 jaar
Woonplaats Leidschendam
Opleiding HBO Toerisme
Beroep Personal Body Coach en ondernemer
Kids en/of huisdieren Twee kids (Florian van 6 jaar en Valentijn van 4 jaar) en hond Max
Relatiestatus Getrouwd
Wat zou je doen met een miljoen? Nog meer mooie reizen maken en meer van de wereld zien, kennis maken met andere culturen

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Ik was altijd al bewust bezig met sporten en voeding, maar wilde nog sterker en fitter worden, zeker na twee bevallingen. Dus ik begon met mijn Personal Body Plan. Dit proces heeft mij nog meer inzicht gegeven in de opbouw van een verantwoord voedingspatroon, met behoud van flexibiliteit om het ook te kunnen combineren met mijn gezin.

Je moet er dingen voor doen: op je voeding letten, trainen en je herstel in de gaten houden, maar je moet er ook dingen voor laten. Met de juiste focus lukt dat! Is dat makkelijk? Niet altijd, maar als je dan toch doorzet maakt je dat zoveel sterker.

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Niet alleen fysiek ben ik veranderd, maar ook mentaal. Ik voel me energiek, sterk en voornamelijk mezelf! Het is mijn levensstijl geworden. De focus, discipline en toewijding hebben ervoor gezorgd dat ik dagelijks mijn grenzen verleg. En het is niet altijd makkelijk. Juist als je hierdoor heen gaat en je zet door, merk je dat je mentaal sterker wordt en ook hierin progressie maakt. Je wordt veerkrachtiger en krabbelt sneller weer op als het een keertje tegen zit.

Wat is jouw favoriete recept?

Ik heb niet zozeer een favoriet recept, als wel een favoriete maaltijd, namelijk het ontbijt. Hierin is zoveel variatie te bedenken, dat het ontbijt nooit saai hoeft te zijn. Het is meteen een goed begin van de dag, ik voel me energiek en ‘ready to roll’!

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Cable kick back, rope pull through, sumo deadlift.

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Een actief en sportief leven speelt een grote rol in mijn leven. Ik doe 4 keer per week aan krachttraining, en kies als actief herstel voor hardlopen of yoga. Om helemaal tot rust te komen vul ik dit aan met meditatie.

Bewegen is ondertussen zo’n groot onderdeel geworden van mijn leven dat ik niet meer zonder kan. Ik voel me energiek en sterk, zowel fysiek als mentaal.

Ik wil mijn jonge en energieke boys kunnen bijhouden en ze een gezonde en actieve levensstijl meegeven.

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Een investering in jezelf is de beste investering die je kan doen. Daar heb je heel je leven wat aan! Personal Body Plan gaat zoveel verder dan alleen maar een gezond voedingspatroon of een trainingsschema. Je bent niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal. Waarom wachten als je vandaag kan beginnen?

Sinds wanneer ben je Personal Body Coach?

Ik coach nu iets meer dan een jaar.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Ik heb een jong gezin en ik ken de uitdagingen die daarbij komen kijken (van met elkaar kunnen blijven eten, tot hoe omgaan met weinig slaap en hoe creëer je toch tijd voor jezelf). Ik heb ook een sociaal leven met borrels en etentjes. En heb, ook al doe ik aan yoga en meditatie, een nuchtere kijk op het leven. Ik ben betrokken en probeer me zoveel mogelijk te verplaatsen in de ander.

Wil jij Jacqueline als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.