Maak kennis met Personal Body Coach Ikaika

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Ikaika Husslage
Leeftijd 26
Woonplaats Amsterdam
Opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)
Beroep Personal Body Trainer, Private Trainer, Personal Body Coach
Kids en/of huisdieren Honden: Shiba Inu (Nani), Akita (Kona). No kids, hell no.
Relatiestatus Personal Body Coach Rufus <3
Wat zou je doen met een miljoen? Investeren in vastgoed, waarschijnlijk in Hawaii of Amsterdam.

Hoe lang coach je al?

Ik ben Personal Body Coach sinds januari 2015. Ik was toen net terug van mijn welverdiende wereldreis, die ik heb gemaakt na het afstuderen aan de ALO. Vanuit het coachen ben ik meegegroeid met Changing Life, het moederbedrijf van Personal Body Plan, en werk ik nu zowel als Personal Body Coach, Personal Body Trainer en Private Trainer. Eerder heb ik 2,5 jaar als Customer Advisor gewerkt bij Changing Life.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere coaches?

Ik omschrijf mijzelf als een enthousiaste, energieke en empathische coach. Ik begrijp dat de boog niet altijd gespannen kan zijn, maar zal je wel aanspreken als je dit als excuus gebruikt. Als jij alles geeft, geef ik net zoveel. Doe je niks, dan zit ik in het begin zeker achter je aan, maar zal ik ook zorgen dat je begrijpt dat jij als enige verantwoordelijkheid hebt over jouw Personal Body Plan en dus over jouw resultaten. Ik ondersteun je met liefde, maar je zal het zelf moeten doen. Samen staan we sterk en met die gedachte help ik je graag verder.

Enkele beoordelingen van mijn deelnemers:
***** de aller aller beste coach die ik ooit heb gehad 🙂 ook met de meeste energie en ADHD 😉
***** Ze is te goed, word er naar van.
***** super scherp met vleugje humor! heel fijn en direct!

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Mijn full time bezigheid is het helpen van members om de beste versie van zichzelf te worden. Of dit nu online is als Personal Body Coach of offline in de Changing Life Hub als Personal Body Trainer. Ik vind coachen gewoon super leuk om te doen.
Door mijn studie aan de ALO en afgeronde cursussen NSCA en Bayesian Bodybuilding  heb ik kennis over de vier pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. In 2019 zal ik weer een nieuwe cursus volgen, om mezelf altijd te blijven ontwikkelen, zowel als coach als voor mijn eigen proces.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ikaika (@ikkihurley) op 7 Jan 2019 om 10:23 (PST)

 

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Het allerleukste van coachen vind ik de dankbaarheid van de members en de trots die zij kunnen uitstralen als ze bewust worden van gemaakte progressie. Die trots is voor de member fijn en voor mij een groot compliment als Personal Body Coach.

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Het is no-nonsense. In the end komt het allemaal neer op hoe je met je eigen gedrag je energiebalans kan beïnvloeden om je resultaat te behalen. Zo simpel is het. We helpen je graag het ook zo te gaan zien, maar je moet er wel tijd in investeren.

Welke oefeningen doe jij het liefst?

Squatten. Volgens de theorie ben ik daar Elite in. En he, oefeningen zijn toch een stuk leuker als je er ook goed in bent?
Oh, en de hyperextensie, want ass.

Wat is jouw favoriete recept?

‘Gewoon Nasi’ gemaakt door Rufus of de classic cheeseburger combo bij Seven Brothers op Hawaii.

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Naast Personal Body Coach ben ik Personal Body Trainer in de Changing Life Hub, waar ik ook Private Training geef.
Eerder heb ik gewerkt als Customer Advisor bij Changing Life, het moederbedrijf van Personal Body Plan, en ben ik docent Lichamelijke Opvoeding geweest.

Welke wereldster zou jij nog wel willen coachen?

John John Florence, uiteraard (een professioneel surfer).

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Never. Aan jezelf werken is verslavend. Je wilt altijd meer. In a positive way gelukkig 😉

Wil jij Ikaika als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.