Maak kennis met Personal Body Coach Hannah Quintyn

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 230 Personal Body Coaches aan je voor!

“Ik ben Hannah Quintyn, 22 jaar en woon in Gent, België. Naast mijn werkzaamheden als Personal Body Coach studeer ik communicatiemanagement en geef ik Personal Training.

Ik heb heel wat kennis over training en voeding, maar wat mij als Personal Body Coach uniek maakt is dat ik op zoek ga naar een zo persoonlijk mogelijke manier om Personal Body Plan toe te passen in de lifestyle van mijn deelnemer.

Het kan soms allemaal wat te druk zijn. Ik help mijn deelnemers met prioriteiten stellen en probeer ze duidelijk te maken dat ook mentale progressie nog steeds progressie is. Ik ben zelf student en begrijp als geen ander dat het moeilijk kan zijn om een sociaal leven met je doelen te combineren. Soms ga je eens off track.

Personal Body Coach Hannah Quintyn

Het belangrijkste is om hierna de draad weer op te pakken. Schuldgevoel is onnodig, met consistentie kom je er. Dát is de sleutel tot succes. Balans is enorm belangrijk en mijn 80/20-regel is heilig. Dit is een proces en je moet ervan genieten. 😊

Ik vind het fantastisch om zo veel verschillende deelnemers te leren kennen en te kunnen begeleiden in hun plan. Ik hou ervan om te zien hoe gemotiveerd ze zijn en om eigenlijk een beetje hun rots te zijn wanneer de motivatie even wat minder is. Natuurlijk ben ik ook blij als ze fysieke resultaten behalen, maar hoe ze zich voelen is zo veel belangrijker. Wanneer een deelnemer zegt: “Ik voel me echt fit en gelukkig”, weet ik dat ik geslaagd ben in mijn opzet.

Ik zou mijn deelnemers willen meegeven dat ze niet bang moeten zijn om te falen. In mijn ogen kan je niet falen. Dit is een proces. Met ups en downs. Soms gaat het wat sneller. Soms iets langzamer. Soms sta je stil. Probeer je proces dan te zien als een treinrit. Als de trein stopt op een tussenhalte, dan ga je toch ook niet uit de trein stappen? Zo kom je nooit aan op je eindhalte. Vertrouw erop dat de trein je brengt waar je heen wilt. Vertrouw op het proces.

Mijn favoriete recept is eiwitrijke wentelteefjes. Ik meng een scoop eiwitpoeder, een ei en wat (plantaardige) melk of water samen, doop hierin mijn sneetjes brood en bak ze dan in een pan met cooking spray. Toppen met pindakaas.”

Wil je Hannah als Personal Body Coach of wil je meer over haar weten? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.