Maak kennis met Personal Body Coach Guus

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Guus van der Valk
Leeftijd 34
Woonplaats Landgraaf
Opleiding Fysiotherapie en meerdere cursussen/vervolgopleidingen
Beroep Fysiotherapeut en Personal Body Coach
Relatiestatus Getrouwd
Instagram @the_falcon_g

Hoe lang coach je al?

Ik coach al ruim 3 jaar bij Personal Body Plan.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Ik probeer op een actieve manier mijn deelnemers te helpen om samen die balans te vinden in hun leven en echt die knop om te zetten naar een betere en fittere ‘ik’! Ik ben een betrokken coach en richt me eigenlijk op het verkrijgen van die verandering in jouw denken en doen. Of dit nu binnen de keuken ligt, tussen je oren of in de gym. Ik ben er voor jou, maar ik heb ook verwachtingen van jou! Samen gaan we ervoor.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Personal Body Plan was voor mij meer dan alleen mijn sixpack en het feit dat ik mensen mag helpen om ook hun leven te veranderen is gewoon iets waar ik elke dag graag om 5 uur voor opsta.

Hoe sportief ben je zelf?

Ik ben zelf een ex-topsporter (handbal), maar tegenwoordig focus ik me het liefst op krachttraining. In mijn drukke leven is het voor mij makkelijk om dit in te delen wanneer het mij uitkomt. Geen verplichtingen naar andere, alleen naar mezelf en daar doe je het uiteindelijk voor.

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Als je altijd doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg! Tijd om dus eens uit je comfortzone te stappen.

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Sporten is voor mij een levensbehoefte geworden, net als eten, drinken en slapen. Ik heb er niet altijd zin in, maar ik realiseer me hoe belangrijk het is voor mijn lichaam om me fit en energiek te voelen.

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Overdag ben ik fysiotherapeut en run ik dagelijks mijn eigen praktijk.

Heb je een leuke anekdote over je coaching en/of deelnemers?

Ik heb bij sommige deelnemers echt een plek gekregen in hun denken en doen. Dat vindt ik wel heel bijzonder moet ik zeggen. Eentje die me is bijgebleven is: “Wat zou Guus doen?”, als iemand dreigde een verkeerde keuze te maken. Geweldig!

Ben je tevreden met je eigen resultaten of ben je nog lang niet klaar?

Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Ik voel me fit, energiek en gelukkig. Mijn levensstijl heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Ik zeg altijd: “ik doe dit allemaal niet om meer dagen aan mijn leven toe te voegen, maar om meer leven aan mijn dagen toe te voegen!

Wil jij Guus als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op zijn coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.