Maak kennis met Personal Body Coach Ellen

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Ellen Hoffmans
Leeftijd 35
Woonplaats Breda
Opleiding Personal Trainer, Mindfulness based cognitieve therapie
Beroep Personal Trainer, Minfulness & Lifestyle coach
Wat zou je doen met een miljoen? Een deel schenken en een mooi stuk grond met villa in het buitenland aanschaffen waar ik mijn retreats kan geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ChangingTime! (@ellenhoffmans) op

Hoe omschrijf je jezelf als coach?

Ik ben een eerlijke coach die zegt waar het op staat. Ik kan streng zijn, maar zeker altijd met een positieve insteek 🙂

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Ik haal er ontzettend veel voldoening uit wanneer ik merk dat mensen vooral de innerlijke ommezwaai maken. Dat mensen zich weer zelfverzekerd voelen en happy met zichzelf en wanneer ze trots op zichzelf zijn, van muurbloempje naar vol in het leven staan en zichzelf weer durven laten zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ChangingTime! (@ellenhoffmans) op

Is sport een belangrijke factor in je leven?

Sport en beweging in het algemeen zijn een heel belangrijke factor in mijn leven. Naast dat ik personal training en bootcamp-les geef, hou ik ook van een flinke workout voor mezelf. Daarnaast kijk ik graag naar allerlei sporten.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Naast krachttraining, vind ik yoga en meditatie heerlijk om te ontspannen. Ook maak ik graag flinke strand- of boswandelingen om op die manier mijn koppie leeg te maken, maar ook te vullen met nieuwe inspiratie voor mijn bedrijf.

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Ik heb mijn eigen bedrijf in personal training en mindfulness coaching. Vanuit mijn bedrijf ben ik ook een nieuwe uitdaging aangegaan en organiseer ik een yoga, meditatie en bootcamp retreat in Portugal.

 

Wil jij Ellen als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.