Maak kennis met Personal Body Coach Chrissy Zijmers

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 230 Personal Body Coaches aan je voor!

“Ik ben Chrissy Zijmers, 29 jaar en woon in Venlo. Ik heb HBO verpleegkundige gestudeerd en werk nu als jeugdverpleegkundige. Naast mijn werkzaamheden als Personal Body Coach natuurlijk.

Ik onderscheid mij als coach doordat ik iemand ben die tot een aantal jaren geleden nog nooit gesport had. Nu kan ik me geen leven zonder de gym voorstellen. Verder heb ik een chronische ziekte (hypothyreoïdie), maar heb ik zelf ondervonden dat ’t ook met een chronische ziekte zeker mogelijk is om resultaat te behalen én te behouden.

Personal Body Coach Crissy Zijmers

Het leukste aan coachen vind ik het gevoel van verbondenheid. Je leert veel verschillende mensen kennen en ik vind het super leuk om samen te ontdekken wat het beste voor deze persoon werkt. Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat deelnemers gedurende het proces andere inzichten opdoen, wat hebben geleerd over hun eigen gewoonten en het plan ‘eigen’ weten te maken.

Ik wil mijn deelnemers meegeven dat niemand zegt dat het makkelijk is om jouw doelen te behalen. Maar wanneer je focust op je resultaat zal je niet veranderen. Wanneer je focust op verandering zal je resultaat zien. En weet dat je er niet alleen voor staat, ik ben er om samen met jou te werken naar de beste/fitste versie van jezelf.

In mijn vrije tijd eet ik graag Pasta pesto met kip. Daar kan ik erg van genieten. En als ik ooit een miljoen zou winnen zou ik een eigen gym openen én een tweede huis kopen op een tropisch eiland ;).”

Wil je Chrissy als Personal Body Coach of wil je meer over haar weten? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.