Maak kennis met Personal Body Coach Charlotte

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Charlotte de Weerdt
Leeftijd 28
Woonplaats Zwolle
Opleiding VWO, HBO Fysiotherapie, Master Neurorevalidatie
Beroep Zelfstandig ondernemer: Eigenaar van Lunchroom Lots & More in Zwolle
Relatiestatus Verliefd en gelukkig met Jermaine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @charlottew_90 on

Hoe lang coach je al?

Ik ben in januari 2016 begonnen met coachen bij Personal Body Plan, bijna drie jaar alweer dus! Ik deed dat destijds naast mijn werk als Fysiotherapeut, een hele mooie combi.

Hoe omschrijf jij jezelf als coach?

Eerlijk, motiverend, stimulerend om op eigen kracht en doorzettingsvermogen je plan te doorlopen. Ik COACH, maar neem mijn deelnemer niet bij de hand… Het is JOUW plan en uiteindelijk ook JOUW nieuwe leefstijl. Ik vind het heel belangrijk dat het een leefstijl is die bij jou past, met ruimte voor dingen die voor jou belangrijk zijn. Dit kan je biertje of wijntje zijn in het weekend, of je wekelijkse patatje met kroket.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere coaches?

Ik denk dat ik mij als coach kan onderscheiden door mijn medische en psychosomatische kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en 5 jaar werkervaring als Fysiotherapeut. Ik haak als coach naast het fysieke stuk ook veel aan op het mentale aspect van Personal Body Plan, omdat ik er van overtuigd ben dat gedragsverandering de basis is om een nieuwe leefstijl vorm te geven. Daarnaast ken ik de dunne lijn tussen een gezonde leefstijl met gezond eten en veel sporten en het hierin doorslaan ten koste van je eigen gezondheid. Ik herken deze signalen ook snel en kan er op anticiperen bij mijn deelnemers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @charlottew_90 on

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Mijn deelname aan Personal Body Plan heeft er voor gezorgd dat ik de gezonde balans tussen sporten en gezond (maar voldoende) eten weer terug heb gevonden. Daarnaast heeft zowel mijn deelname als mijn baan als coach ervoor gezorgd dat ik echt op zoek kon gaan naar mijn eigen interne geluk. Wat maakt MIJ gelukkig, niet de mensen om mij heen? Dit kan ik iedereen aanraden. Uit gaan van je eigen geluk. Als je dat gevonden hebt, maakt je dat echt een rijker mens en kun je ook zoveel meer genieten van alle mooie dingen in het leven! Voor mij heeft het ook betekent dat ik ben gestopt met mijn werk als Fysiotherapeut en mijn dromen heb nagejaagd om te gaan reizen en uiteindelijk een eigen lunchroom op te zetten. Het opgeven van al mijn zekerheden heeft me zoveel rust gegeven en maakt mij nu echt een intens gelukkige vrouw! Dit is ook iets wat ik echt probeer aan te stippen in het coachen van mijn deelnemers… Op zoek naar dat interne geluk, so worth it!

Wat vind je tof aan Personal Body Plan?

Personal Body Plan is een platform waarbij iedere deelnemer de ruimte krijgt om op eigen wijze invulling te geven aan zijn of haar plan. Het onderscheidt zich van alle dieetvormen omdat er altijd ruimte is voor wat lekkers. Er zijn geen verboden producten of sociale situaties die je uit de weg moet gaan. Je wordt juist geprikkeld om dit op te zoeken en hier te zoeken naar balans. Ook vind ik het onwijs tof dat er zoveel aandacht wordt besteedt aan het psychische aspect van leefstijlverandering en wordt uit gegaan van de kracht van ieder uniek persoon. Juist door mensen zelf verantwoordelijkheid te geven voor hun geluk trigger je de motivatie!

Ben je alleen coach of doe je nog meer naast Personal Body Plan?

Het eerste jaar tijdens mijn coaching was ik werkzaam als Fysiotherapeut in de Neurorevalidatie en Psychosomatiek. Ruim twee jaar geleden heb ik mijn vaste contract opgezegd en ben ik mijn eigen zaak begonnen in Zwolle, Lots & More, een All Day Brunch-room. Ik ben eerst begonnen in een shop-in-shop constructie maar ben sinds 4 oktober 2018 geopend in mijn eigen pand in de Sassenstraat, net onder de Sassenpoort in Zwolle. Het opzetten en runnen van een eigen zaak is hard werken, maar toch kan ik het coachen niet helemaal loslaten. Ik doe het met veel liefde en het is een leuke afwisseling qua werk. Zolang ik het kan blijven combineren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit blijf ik lekker werkzaam als coach bij Personal Body Plan.

Wil jij Charlotte als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.