Maak kennis met Personal Body Coach Bianca

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Bianca Schrader (@biancaschrader)
Leeftijd 44 jaar
Woonplaats Dronrijp
Opleiding VWO en Voedingsdeskundige
Beroep Naast mijn werk als Personal Body Coach werk ik voor een incassobureau.
Kids en/of huisdieren Ik heb een zoon van 11 jaar.
Relatiestatus Samenwonend met kind.
Wat zou je doen met een miljoen? Een vakantiewoning op de Canarische eilanden kopen en een cabrio ๐Ÿ™‚

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Personal Body Plan heeft mij persoonlijk veel gebracht. Na mijn zwangerschap kreeg ik de zwangerschapskilo’s er niet af en er kwamen zelfs nog wat extra kilo’s bij. Na zeven jaar heb ik de stap gezet en ben ik in juli 2014 gestart met mijn eigen Personal Body Plan. In anderhalf jaar tijd ben ik 25 kilo afgevallen. Ik volg nog steeds Personal Body Plan om mijn resultaat te behouden en aan mezelf te blijven werken. Er valt altijd nog wel iets te verbeteren of verder te ontwikkelen, als persoon maar ook als coach.

Wat is jouw grootste overwinning op mentaal vlak?

Op mentaal vlak heb ik veel overwonnen. Ik was vroeger best wel verlegen en dacht bij heel veel dingen dat is niets voor mij (faalangst). Inmiddels heb ik al veel dingen gedaan waarvan ik nooit gedacht zou hebben dat ik het kon. Zo heb ik in een band gespeeld, modeshows gelopen, streetdance les gegeven en opleiding gegeven aan nieuwe medewerkers op mijn werk.

Gelukkig zijn er andere mensen in mijn omgeving die mij ervan konden overtuigen dat ik het moest proberen. Hoe meer dingen ik ging uitproberen, hoe minder angst dat ik iets niet zou kunnen. Nu ben ik eigenlijk best wel trots op mezelf wat ik allemaal bereikt heb.

Personal Body Plan heeft me nog meer gebracht dan ik ooit had kunnen bedenken. Wie had gedacht dat ik zelf Personal Body Coach zou worden? Ik in ieder geval niet. Toch fijn dat er mensen zijn die je potentie en kwaliteiten zien en je daar bewust van maken. Ik geniet er nog elke dag van andere mensen te helpen, motiveren en inspireren met hun Personal Body Plan. Ik had dit avontuur niet willen missen!

Wat is jouw favoriete recept?

Mijn favoriete recepten zijn bami en lasagne ๐Ÿ™‚

Welke oefeningen doe jij het liefst?

De squats en de bench press. Burpees doe ik het liefste niet ๐Ÿ˜‰

Welke rol speelt sport/trainen in jouw leven?

Door regelmatig te trainen voel ik me fit en energiek. Ik loop graag hard, want ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken in de buitenlucht. Verder dans ik (word ik erg blij van) en doe ik aan yoga (word ik heel erg relaxed van). Ik vind het heel fijn om verschillende sporten met elkaar af te kunnen wisselen.

Welk nummer staat bij jou op repeat tijdens het trainen?

Ik heb geen favoriet nummer, als er maar een lekkere beat in zit als ik aan het trainen ben.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Ik doe graag aan yoga om te ontspannen en af en toe ga ik naar de sauna. Ook lekker wandelen op het strand of in het bos vind ik een heerlijke vorm van ontspanning. Maar ook lekker onderuithangen op de bank voor een serie of film is hier favoriet ๐Ÿ™‚

Welk advies geef je aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Als je niets verandert, verandert er niets. Wil je echt aan jezelf gaan werken, dan zul je er iets voor moeten doen (of juist laten). Het gaat niet vanzelf. Trek je stoute (sport)schoenen aan en gaan met die banaan!

Sinds wanneer ben je Personal Body Coach?

Ik ben al Personal Body Coach sinds september 2015.

Wat vind jij het allerleukste aan coachen?

Het leukste aan het coachen vind ik de diversiteit van mensen waar je mee te maken hebt en de voldoening die ik eruit haal om andere mensen bij te kunnen staan om zichzelf te ontwikkelen zowel mentaal als fysiek.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere Personal Body Coaches?

Ik heb een opleiding gevolgd tot voedingsdeskundige, ben zelf veel afgevallen en zwanger geweest. Ik heb mijn lijf zien veranderen, tijdens de zwangerschap en in mijn eigen proces om af te vallen. Daardoor kan ik anderen daar nu ook bij helpen.

Het is niet altijd makkelijk om je sociale leven te combineren met werk en gezin. Een goede planning en voorbereiding zijn daarbij erg belangrijk om toch alles in goede banen te kunnen leiden. Inmiddels ben ik expert in timemanagement ๐Ÿ˜‰

Ook tijd voor jezelf en ontspanning vind ik erg belangrijk. Ik ga graag met mijn deelnemers op zoek naar de balans in hun leven.

Hoe omschrijven je deelnemers jou als Personal Body Coach?

Mijn deelnemers omschrijven mij als betrokken, attent, sociaal, motiverend, vriendelijk en positief.

Waar haal jij zelf jouw motivatie vandaan om de beste versie van jezelf te blijven/worden?

Ik wil graag fit en energiek oud worden samen met mijn vriend en van onze opgroeiende zoon kunnen genieten.

Wat is/zijn de leukste anecdote(s)/recensie(s) van je deelnemer(s)?

“Bianca is heel erg betrokken, eerlijk en heel ondersteunend. Ik vind het heel erg fijn dat ze mij de ruimte geeft om te ontdekken en uit te zoeken wat werkt voor mij, met haar ondersteuning.”

“Bianca is een zorgzame lieve coach die je scherp houdt! Naast dat ze met je mee leeft en mee denkt, heeft ze goede adviezen en een girlpower, waardoor ik voel dat we dit traject echt samen zijn aangegaan!”

Wil jij Bianca als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja ๐Ÿ‘๐ŸผNee ๐Ÿ‘Ž๐Ÿผ

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.