Maak kennis met Personal Body Coach Andrea

De Premium Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Premium Coaches aan je voor!

Naam Andrea Bosch
Leeftijd 23
Woonplaats Leiden
Opleiding Media- en Entertainment Management
Beroep Content Marketeer bij en owner van Content Collectiv en Online Lifestyle Coach
Kids en/of huisdieren Mijn twee liefste kattenkinderen Mug en Vis
Relatiestatus al 6 jaar onder de plak 😉 (grapje Hef ly)
Wat zou je doen met een miljoen? Zorgeloos leven.

Hoe omschrijf je jezelf als coach?

Toen ik, inmiddels ruim twee jaar geleden, startte als coach bij Personal Body Plan heb ik hier best een tijd bij stilgestaan. Wat voor type coach ben ik? Wat voor type coach wíl ik zijn? En vooral: waar ligt mijn kracht en hoe kan ik anderen daarmee helpen om de beste versie van zichzelf te worden? Ik vroeg me ook af waar ik zelf behoefte aan heb als ik gecoacht word. Voor mij gaat coachen veel verder dan ‘motiveren’ en ‘een stok achter de deur zijn’. Mijn coaching staat volledig in het teken van jezelf leren kennen. Ik wil mijn deelnemers helpen te doorbreken wat zij daarvoor niet voor mogelijk hielden.

Lang verhaal kort: ik ben niet het type coach dat je dagelijks achter de broek aan zit omdat je je voeding niet nauwkeurig genoeg hebt ingevoerd. Ik ga echt een samenwerking met mijn deelnemers aan; we werken samen naar het punt waarin zij zich weer 100% lekker in hun vel voelen, zichzelf accepteren, vertrouwen op zichzelf en vol kracht en energie in het leven staan.

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Ik heb een hele tijd in mijn uppie aan mijn doelen gewerkt, maar bouwde binnen een jaar een maffe relatie met voeding en training op. Ik leefde volgens uitersten en kon mijn hele dag laten verpesten als mijn voeding niet ging zoals ik wilde of als ik de controle uit handen moest geven, bijvoorbeeld door een etentje of een feestje. Personal Body Plan heeft mij toen de handvatten gegeven om deze balans weer terug te vinden en van mezelf te houden, ongeacht het aantal keer dat ik gesport heb die week.

Wat vind je het leukste aan coachen?

Wat mensen vaak niet beseffen is dat ik andersom evengoed veel motivatie haal uit de overwinningen van mijn deelnemers. Ik zeg bijvoorbeeld al maanden dat ik dat echt een keer aan een obstacle run mee zou willen doen. Een deelnemer gaf toevallig aan zich te hebben ingeschreven; toen dacht ik ‘weet je wat, ik ga ‘m ook doen!’. Het geeft me daarnaast energie om de groei die deelnemers doorgaan van zo dichtbij te mogen zien.

Welk advies geef je aan mensen die niet durven starten met Personal Body Plan?

GEWOON DOEN! We zijn als mens geprogrammeerd om veilig te zijn en te blijven – om te overleven. Als iets eng voelt omdat het buiten je comfortzone valt, is daar vaak direct dat stemmetje dat zegt: ‘nah-ah, voelt oncomfortabel, is onveilig: gaan we niet doen’. Realiseer je echter dat groei enkel mogelijk is door af en toe in het diepe te springen. Dus get comfortable being uncomfortable. Ik daag jou bij deze uit: geef dat stemmetje in je hoofd een schop onder de kont en GAAN! Je zult jezelf dankbaar zijn over 6 maanden 😉

Ben je tevreden met je resultaat of ben je nog lang niet klaar?

Je bent nooit ‘af’ wat mij betreft. Hoewel ik meer dan tevreden ben met de doelen die ik tot dusver heb afgevinkt, is er nog oneindig veel ruimte om meer te leren en verder te ontwikkelen.

Wil jij Andrea als Premium Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.