Maak kennis met Personal Body Coach Lynn

De Personal Body Coaches zijn voor onze deelnemers een stok achter de deur op weg naar de beste versie van zichzelf. Daarom stellen we elke week een van de 150 Personal Body Coaches aan je voor!

Naam Lynn
Leeftijd 30
Woonplaats Goor- Twente
Opleiding Musicaltheater
Beroep Zzp’er als (stem)actrice, vlogger, theater en dansdocent en presentatrice. Daarnaast werk ik als duikinstructeur in binnen en buitenland en natuurlijk pbp coach.
Kids en/of huisdieren 2 lieve honden
Relatiestatus Happily married
Wat zou je doen met een miljoen? Eigenlijk zou ik niet zo heel veel anders doen. Doorheen de jaren heb ik mijn leven zo ingericht dat ik eigenlijk wel blij ben. Ik hou van mijn werk, heb een leuk huis en kan veel mooie reizen maken. Misschien zou ik een tijdje met mijn man gaan reizen. Daarnaast zou ik een groot feest geven voor al mijn vrienden en familie. Natuurlijk mogen alle Personal Body Plan deelnemers dan ook komen!

Hoe lang coach je al?

Ik coach nu bijna 3 jaar en sinds 2 maanden ook voor het original abonnement.

Waarin onderscheid jij jezelf van andere coaches?

Ik ben zelf 25 kilo afgevallen 3 jaar geleden met Personal Body Plan en ik sta nog steeds op gewicht. Ik hou van lekker eten en van heel veel borrels. Dus ik weet heel goed wat de meeste deelnemers doormaken. Ik ben geen fitgirl en ik moet mezelf wel echt ertoe zetten om goed te sporten en te eten. Maar ik heb wel voldoende manieren ontwikkeld om dat toch vol te houden. Daarnaast werk ik heel onregelmatig als ondernemer en ook heel veel. Dus ook die valkuilen ken ik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynn Tackaert (@pbpcoachlynn) on

Wat heeft Personal Body Plan voor jou betekend?

Ik ben heel veel afgevallen, iets wat ik al jaren had geprobeerd op heel veel verschillende manieren. Personal Body Plan is de eerste manier die heeft gewerkt. Zelfs onder begeleiding van diëtisten en na 2 liposucties was mij dat nog niet gelukt.

Daarnaast ben ik door de gedragslessen echt gaan reflecteren over wat ik wil met mijn leven. Ik ben gestopt met dingen te doen omdat ik ze moest doen of omdat ik denk dat mensen het verwachten van mij. Ik heb geleerd het heft in eigen handen te nemen. Daardoor heb ik mijn leven ingericht op de manier die mij gelukkig maakt. Sinds ik deuren heb dichtgetrokken zijn er zoveel andere deuren open gegaan.

Door coach te worden heeft Personal Body Plan mij de mogelijkheden gegeven om mij verder te ontwikkelen, kennis op te doen en te werken in een heel leuk team!

Hoe sportief ben je zelf?

Ik ben helemaal fan van watersporten. Ik ben duikinstructeur, dus ik duik heel veel! En ik surf heel graag. Zwemmen en kitesurfen vind ik ook tof. Verder vind ik hardlopen heel fijn, vooral op momenten dat ik wat last van stress heb. Heerlijk om alles eruit te lopen. En ik heb op een dansacademie gezeten, dus dansen en het geven van danslessen is ook nog wel wekelijkse kost bij mij.

Krachttraining heb ik nooit echt leuk gevonden. Hoewel ik het al 4 jaar heel consequent doe, maar elke keer als ik geweest bent vind ik het wel super fijn! Daarnaast zie ik wat het doet met mijn lichaam. Daarom heb ik voldoende motivatie om (bijna) elke keer netjes te gaan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynn Tackaert (@pbpcoachlynn) on

Welk advies geef jij aan mensen die nog niet durven te starten met Personal Body Plan?

Elke stap, hoe klein ook, is meer dan wat je normaal zou doen. Mijn favorite uitspraak: De magie begint buiten je comfortzone. Als je niks veranderd aan de dingen die je storen, eindig je precies waar je nu naartoe dreigt te gaan.

Wat doe jij om te kunnen ontspannen?

Ik vind wandelen met mijn hondjes super fijn, borrelen of feesten met vriendinnen. Daarnaast hou ik van shoppen, een avondje bios en natuurlijk mooie reizen maken. En lekker in mijn bad zitten met een goed boek! Ooh en sushi eten.

Ben je tevreden met je eigen resultaat of ben je nog lang niet klaar?

Ik ben heel tevreden met mijn resultaat! Maar ook heel ambitieus, dus ik ben ook nog lang niet klaar. Maar ik denk ook niet ooit klaar te zijn.

Wil jij Lynn als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.