Kun je ook Personal Body Plan doen als… je modellen- of promotiewerk doet?

Modellen- en promotiewerk is een hectisch bestaan. Lange dagen, veel reizen en een onregelmatig en dynamisch leven. Daarnaast moet je er altijd tiptop uitzien. In combinatie met zo’n hectisch leven kan dit knap lastig zijn. Mensen kunnen hierdoor denken dat het volgen van Personal Body Plan, in combinatie met modellen/promotiewerk, niet samengaan.

Maar bij Personal Body Plan staat het ‘doe wat werkt voor jou’ principe hoog in het vaandel. Het is de bedoeling dat je een lifestyle gaat ontwikkelen waarbij jij je prettig voelt. Op die manier kun je deze lifestyle namelijk consistent volhouden. Het maakt dus niet uit of je modellenwerk doet of een bourgondisch leven prettig vindt. Zolang het maar voor jou werkt.

Bij Personal Body Plan hebben we een aantal Personal Body Coaches die zelf ook modellenwerk of promotiewerk doen. Zij kennen de uitdagingen van dit vak. Daardoor kunnen ze je de nodige tips en tricks geven om modellenwerk of promotiewerk te combineren met Personal Body Plan.

Wij waren benieuwd naar hun bijzondere verhalen en vroegen ze naar hun ervaringen in het volgen van Personal Body Plan en het coachen van deelnemers.

Lynn Tackaert

Na mijn opleiding aan de dansacademie in Tilburg ben ik nu o.a. werkzaam als commercieel model en (stem)actrice. Als model is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Bij elke casting die ik doe word ik op mijn uiterlijk beoordeeld. En dat wil niet altijd zeggen dat ik superslank moet zijn, maar wel een fit lichaam moet hebben.

Daarnaast probeer ik ook goed voor mezelf te zorgen op gebied van herstel, voldoende water drinken en voldoende gezonde voedingsstoffen binnen krijgen. Want ook je haar, nagels, tanden en huid moeten er goed uitzien in dit vak. En laten we eerlijk zijn… als je jezelf terugziet wil je er ook gewoon goed uitzien!

Aan de ene kant is dit soort werk een enorme stimulans, want je kan het je niet permitteren om af te zwakken. Dat kan je namelijk werk kosten! Maar aan de andere kant heb ik ook mijn dip momenten! En daarnaast hebben we in deze branche natuurlijk vaak te maken met feestjes en borrels. Daar kan alcohol rijkelijk vloeien!

Ondertussen zit ik tien jaar in het vak en werk ik zo’n vier jaar als Personal Body Coach. Ik heb geleerd dat je al met een paar kleine aanpassingen een groot verschil maakt!

Daarnaast kan ik deelnemers helpen met handige tips. Bijvoorbeeld als ze lange opnamedagen hebben of als de productie een doos chocolade heeft ingeslagen (ja het gebeurt echt)!

Danniek Franke

Als je modellenwerk doet is je gezicht, maar ook je lichaam, je merk. Je wilt natuurlijk zo stralend mogelijk voor de dag komen. Modellenwerk vraagt soms veel van je lichaam. Je maakt soms lange dagen, bent veel onderweg en je hebt een ontzettend onregelmatig en dynamisch leven.

Superleuk natuurlijk! Maar hoe kun je er dan alsnog voor zorgen dat jij jouw lichaam fit en vitaal houdt en jij het beste werk kunt leveren? Modellenwerk is topsport zeggen ze ook wel. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je in topconditie bent. Personal Body Plan heeft mij de houvast en focus gegeven waarmee ik deze lifestyle kon volhouden. Ik heb hierdoor de focus om balans te vinden in het werk, rust, training, voeding en vitaliteit.

De Personal Body App heeft alles wat je nodig hebt en je hebt verschillende mogelijkheden om overal op de wereld te trainen. Daardoor kan Personal Body Plan ook jou als model bieden wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken! 


Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.