Kun je ook Personal Body Plan doen als je… 40+ bent?

Iedereen kan wel eens niet lekker in zijn vel zitten of zich niet tevreden voelen over zijn uiterlijk. En eigenlijk wil jij hier iets aan doen. Je wilt weer fit en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Maar je voelt je te ‘oud’. Want, je bent ‘al’ 40+ en dan kan Personal Body Plan toch niet meer?  

Natuurlijk kan dat wel! Leeftijd maakt helemaal niets uit. Of je nou twintig of zestig jaar oud (jong) bent; iedereen kan de beste versie van zichzelf worden. Iedereen kan zijn levensstijl aanpassen, op de voeding letten en de gym induiken. Het is hiervoor nooit te laat!

Bij Personal Body Plan hebben we een aantal Personal Body Coaches die zelf 40+ zijn. Zij hebben veel ervaring met Personal Body Plan als 40+’er. Ze weten tegen welke dingen je aan kunt lopen en hoe je daarmee om kunt gaan. Vanuit hun eigen ervaring kunnen ze dus advies geven over het volgen van Personal Body Plan als 40+’er.

Wij waren benieuwd naar hun bijzondere verhalen en vroegen ze naar hun ervaringen in het volgen van Personal Body Plan en het coachen van deelnemers.

Carla Kats, 61 

Hoewel ik altijd veel sportte en nooit problemen had met overgewicht had ik behoefte aan een ander ‘beleid’. Ik liep vast en er moest iets gebeuren. In maart 2016 (57jr) schreef ik me in voor Personal Body Plan en daar heb ik nooit spijt van gehad. Het heeft mij structuur en houvast gebracht.

De wisselende trainingsschema’s blijven iedere keer uitdagend en stimulerend. Bovendien heb ik er veel lol in en loop ik weer zelfverzekerd in korte broek! Ik ben nu kilo’s lichter en centimeters kwijt, ik voel me sterk, krachtig, vitaal, blijf mooi op gewicht én kom steeds meer in shape! Wie wil dat nou niet?

Je bent nooit te laat om te (her)starten met trainen en het omgooien van je levensstijl. Met mijn ervaring kan ik je daar als Personal Body Coach op een plezierige wijze bij begeleiden!

Er zijn geen excuses, want “elke dag is een nieuwe toekomst” (Remco Campert, 88jr).

Jacqueline Hoge, 46

Natuurlijk kan je Personal Body Plan doen als je 40+ bent! Waarom niet? Je leven stopt toch niet als je 40 bent geweest? Dan ben je nog niet eens op de helft 😉 Ik ben zelf pas na mijn 40ste begonnen met Personal Body Plan en ik denk dat het een van de mooiste cadeautjes aan mezelf is geweest.

Een mooi en strak lichaam is natuurlijk geweldig, maar ik wil vooral fit, gezond en mooi “oud” worden, met balans als sleutelwoord. Balans in voeding, training en vooral mindset, dat geeft Personal Body Plan mij.

Ik ben nu 46 jaar en ik denk dat ik op alle fronten in de beste vorm van mijn leven ben. En uiteraard is het geen quick fix, maar dat geeft niets. Je hebt nog alle tijd om je een andere lifestyle eigen te maken.

Als 40-plusser heb je vaak een ontzettend druk en veeleisend leven. Het is erg fijn als je even de tijd neemt om in alle hectiek pas op de plaats te maken. Dat er ergens iemand is die je helpt. Ik merk dat men het fijn vindt dat ik wat meer levenservaring heb en in een vergelijkbare situatie zit.

Ik krijg ontzettend veel energie van het coachen en ben hartstikke trots op iedere deelnemer die ik mag helpen. Het is geweldig om samen met mijn deelnemers te werken aan de beste versie van zichzelf en om alle successen te vieren.

Tobias van der Avort, 44

“The best way to predict the future is to create it.”

Hé, ik ben Tobias en als veertiger ook vader van een jongenstweeling en al bijna twintig jaar ondernemer. Ik ben altijd bezig en moet met verschillende bedrijven veel ballen tegelijk hooghouden! Als geen ander begrijp ik hoe tijd, drukte, presteren, stress én een vol gezinsleven van grote invloed kunnen zijn op hoe jij je voelt en hoe je eruitziet.

De valkuilen in deze levensfase zijn mij bekend, zeker als jij net als ik van een hapje en een drankje kan genieten! Als 40-plusser weet ik uit ervaring dat een transformatie in deze leeftijdscategorie mogelijk is. In 2013 kwam Personal Body Plan voor het eerste op mijn radar. Ik was toen 39 jaar.

Vorige week zag ik op een verjaardag een foto van mijzelf uit diezelfde tijd. De kinderen waren 3 jaar en ik leek toen twee keer zo groot en stevig! Wat een enorme plofkop en overduidelijk altijd in het standje ‘overdaad’. ‘Bourgondisch’ hoor ik mensen nog steeds zeggen als ze dit bedoelen…

Als ik toen zonder mijn Personal Body Plan ‘interventie’ zou zijn doorgegaan…dan durf ik bijna niet de uitkomst voor mij te zien. Als ik het dan toch probeer: niet cool, heel vatsig, ongezond en zeker niet energiek.

In 2018 ben ik door Personal Body Plan wederom compleet getransformeerd. Ik spreek niet alleen uit ervaring, maar ben een levende ambassadeur voor de effectiviteit van het programma.

Of je nu 25, 35 of 45+ jaar bent: het is één beslissing en met een effectief trainingsplan, zeer duidelijk voedingskader en een Personal Body Coach kan je veel bereiken. De route naar energie en een supergezond lijf is en blijft één echte beslissing. En doorgaan zolang het nodig is om weer de beste versie van jezelf te worden!

Wil je maximaal genieten van het leven, met veel nieuwe energie én er op jouw middelbare leeftijd bovengemiddeld gespierd en strak uitzien? Personal Body Plan helpt je vormgeven aan die beslissing. Ik kan niet wachten hoe ik er over tien jaar uitzie én hoe ik me vergeleken met andere 50-ers voel!

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.