Kun je ook deelnemen aan Personal Body Plan als… je andere sporten doet?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet alleen in de gym te vinden bent, maar ook andere sporten doet. Voetbal, handbal, golf, paardrijden, Jiujitsu. Er zijn sporten te over. We krijgen vaak de vraag of je andere sporten kunt combineren met Personal Body Plan.  
 
Op het gebied van training achten wij krachttraining dé beste manier om tot het gewenste (esthetische) resultaat te komen. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt en wat jij leuk vindt. Een mix met andere sporten zou dus kunnen. Wij voorzien je daarin echter niet van trainingsschema’s.  
 
Samen met jouw Personal Body Coach kan je op zoek naar een fijne planning waarin je een combinatie kunt maken tussen de trainingen in jouw Personal Body Plan en jouw andere trainingen. 
 
Bij Personal Body Plan hebben we een aantal Personal Body Coaches die zelf ook andere sporten beoefenen. Zij hebben veel ervaring met het combineren van Personal Body Plan met andere sporten en kunnen hier vanuit hun eigen ervaring advies overgeven. 
 
Wij waren benieuwd naar hun bijzondere verhalen en vroegen ze naar hun ervaringen in het volgen van Personal Body Plan en het coachen van deelnemers. 
 
Denise Biegelaar

Voor ik aan Personal Body Plan begon had ik al een druk sociaal leven en veel interesse voor verschillende sporten. Meerdere dagen per week boksen en daarnaast heb ik een grote passie voor de paardensport. Toch wilde ik ook de resultaten behalen die ik bij Personal Body Plan voorbij zag komen, maar was bang dat ik dit niet zou kunnen combineren.

Nu doe ik drie keer per week mijn krachttrainingen, afgewisseld met boksen en op de actieve rustdagen kan ik heerlijk met mijn paard trainen of een ontspannen bosritje maken.

Als Personal Body Coach kan ik helpen om de balans te vinden tussen het behalen van je resultaten en andere hobby’s.

Esli de Kok

Toen ik begon met Personal Body Plan heb ik gekozen voor Personal Running Plan, omdat ik graag mijn hardloopprestaties wilde verbeteren. Ik deed drie keer in de week krachttraining en daarnaast deed ik mijn hardlooptrainingen, met resultaat!  
 
Ik rende tijdens de halve marathon een persoonlijk record! In juni heb ik een kwart triatlon gedaan en deze trainingen afgewisseld met de trainingen van Personal Body Plan. Dit is voor mij een perfecte combinatie!  
 
Kracht opbouwen en daarnaast train ik op de fiets, loop ik hard en zwem ik om mijn conditie te verbeteren. Als Personal Body Coach help ik graag bij het succesvol combineren van je plan met andere sporten.  

Marjolein Eerenberg

Naast krachttraining in de sportschool vind ik het heerlijk om op mijn racefiets te zitten of om hard te lopen. Dit doe ik ook wel eens in wedstrijdvorm. En dat kan met Personal Body Plan!  
 
Met een juiste planning kan ik mijn verschillende sportmomenten afwisselen en lukt het me om mij aan mijn aanbevolen voedingswaarden te houden. Samen met mijn Personal Body Coach zoek ik hiervoor de optimale samenstelling van mijn plan, afhankelijk van mijn doelen. Het toevoegen van krachttraining aan mijn trainingsschema maakt dat ik sneller beter word in mijn duursporten.

Als Personal Body Coach kan ik je mede door mijn eigen ervaring helpen bij het vinden van de juiste routine en het afstemmen van je plan op jouw sportieve leefstijl. 

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.