Het progressieverhaal van Jenny

Van een meisje dat nooit sportte, niks over voeding wist, veel aan het feesten was en zich daardoor allesbehalve fit voelde naar een vrouw die zoveel lekkerder en zelfverzekerder in haar vel zit en haar passie in voeding en sport gevonden heeft! Lees je met me mee?

Even een terugblik

Voordat ik me verdiepte in voeding en sport, was ik er eerlijk gezegd helemaal niet mee bezig. Ik sportte werkelijk nooit en gaf niks om de juiste (hoeveelheden) voeding en de verdeling van macronutrienten. Ik ging elke week wel een paar keer uit en dronk daarbij veel. Mijn weerstand was daardoor altijd laag. Ik kreeg soms wel 5 keer in het jaar keelontsteking. Ook had ik regelmatig een griepje te pakken en voelde ik me allesbehalve fit. Ik snapte er toen niks van maar ik weet nu wel beter.

Het omslag punt

Met mijn toenmalige vriend verbrak ik destijds de relatie. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel en wilde iets aan mezelf veranderen. Ik wilde iets voor mezelf gaan doen en mijn energie ergens kwijt kunnen. Ik begon toen lekker veel te sporten samen met een vriendinnetje. We gaven ons op voor een 5 km run en gingen daarvoor trainen. Al gauw merkte ik dat ik rennen echt geweldig vond en voordat ik het wist had ik er mijn eerste halve marathon op zitten.

Ik ging me ook meer verdiepen in voeding en at veel meer producten die rijk waren aan voedingsstoffen. Ik merkte dat ik zoveel beter in mijn vel kwam te zitten. Wat een motivatie! Even later kwam ik in contact met de gym en dit begon ik ook steeds leuker te vinden. Ik begon steeds minder te rennen en stond veel vaker in de gym. Krachttraining werd echt mijn ding! Ik vond het zó leuk! Het werd echt mijn passie en ik vond het geweldig om dit te delen met de wereld. Zo ben ik mijn website www.healthyfans.com gestart.

Precies een jaar geleden kwam ik in contact met Personal Body Plan. Er stond een fotoshoot voor mij op de planning en ik had iemand nodig die mij hier naar toe zou helpen. Dankzij Tom Barten en mijn Personal Body Plan ben ik toen klaargestoomd voor de shoot.

Het is een continu leerproces

Als ik terug kijk naar mijn transformatie, heb ik echt zoveel geleerd wat betreft mijn eigen gedrag, voeding, training en herstel. Daar is Personal Body Plan een groot onderdeel van geweest. Ik ben een stuk wijzer geworden, zekerder en weet veel meer over voeding en sport dan ooit tevoren. Natuurlijk heb ik zo nu en dan ook nog dipjes. Ik merk dat ik dit wel moeilijk vind, vooral omdat ik een voorbeeldfunctie heb en er online druk op me staat. Maar ik ga er steeds beter mee om, ik kan niet altijd pieken! Ik ben ook maar een mens.

Mijn motivatie om anderen te helpen

Doordat ik zelf zo’n leerproces heb ondergaan vind ik het echt geweldig om anderen hiermee te helpen. Het geeft mij zoveel energie als ik merk dat andere meiden, mede dankzij mijn hulp, zich beter voelen over zichzelf en lekkerder in hun vel gaan zitten. Hoe geweldig is dat? Ik vind het echt een droombaan!

Het is nooit te laat om iets aan jezelf te veranderen als je daar voor open staat. Waar een wil is, is een weg. Daar geloof ik echt in!

– Jenny

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.