Het eetdagboek van Personal Body Coach Angelique Flemming

Als member van Personal Body Plan krijg je geen kant-en-klare voedingsschema’s aangereikt. Wij geloven niet in deze aanpak. Dit werkt misschien op de korte termijn, maar het staat je progressie op de lange termijn juist in de weg.

Maar natuurlijk kun jij wel je inspiratie halen uit het voedingsschema van anderen. Wat eten andere Personal Body Plan members, wanneer, hoeveel en wat is hun favoriete eten? 

Om jou die extra inspiratie te geven belichten we iedere week een eetdagboek van een Personal Body Plan member, trainer of coach.

Vandaag gunt Personal Body Coach Angelique Flemming ons een kijkje in haar eetdagboek.

Eetdagboek Angelique
Eetdagboek Angelique

“Mijn naam is Angelique en ik ben 25 jaar oud. Ik leid een sportief, fijn en gelukkig leven. Al 6 jaar werk ik voor mezelf als haarstylist en heb ik een kapsalon aan huis. Ik ervaar hierdoor veel vrijheid.

Sinds juli werk ik ook als Personal Body Coach en ik doe dit met heel veel plezier! In mijn dagelijkse leven kan ik niet zonder een goede planning en hier zorg ik dus dagelijks voor. Ik track mijn eten en hecht hier veel waarde aan. Het weten wat je dagelijks binnenkrijgt aan voeding vind ik heel belangrijk.

Ik volg Personal Body Plan nu zelf een jaar en kan niet meer zonder. Het is echt een verrijking van mijn leven. Het fijne is dat ik deze passie ook samen met mijn vriend deel. Allebei doen wij aan Personal body Plan, zijn we gek op koken, fitnessen en houden we van een gezond leven. Het is heel fijn om dit samen te doen, omdat je elkaar kan steunen wanneer nodig en je elkaar echt begrijpt. Dit maakt onze relatie nog hechter en leuker. We gaan ook altijd met veel plezier samen trainen in het weekend!

Mijn caloriebudget op een trainingsdag:

Kcal: 2074
Koolhydraten: 254
Eiwitten: 109
Vetten: 69
Vezels: 29

Mijn caloriebudget op een niet-trainingsdag:

Kcal: 1980
Koolhydraten: 238
Eiwitten: 109
Vetten: 66
Vezels: 28

Angelique’s eetdagboek op een trainingsdag

Eetdagboek Angelique

08:00 Ontbijt

45 gr Havermout, 20 gr aardbeien, 10 gr 100% pindakaas, 12 gr chunks extra puur en 150 ml volle chocomelk

Voedingswaarden 

Kcal: 424
Eiwitten: 15 gr
Koolhydraten: 52 gr
Vetten: 16 gr
Vezels: 6 gr

Eetdagboek Angelique

11:00 Tussendoor

Een banaan en een appel

Kcal: 155
Eiwitten: 1 gr
Koolhydraten: 38 gr
Vetten: 0 gr
Vezels: 5 gr

Eetdagboek Angelique

13:00 Lunch

150 gr volkoren bollen, 75 gr cottage cheese, 3 gr kruidenboter kruiden, 10 gr chunks extra puur

Kcal: 490
Koolhydraten: 68 gr
Eiwitten: 28
Vetten: 9
Vezels: 11

Eetdagboek Angelique

16:00 Tussendoor

Twee vezelrijke crackers met aardbeien jam

Kcal: 108
Koolhydraten: 17 gr
Eiwitten: 3 gr
Vetten: 2 gr
Vezels: 7 gr

Eetdagboek Angelique

18:30 Avondeten

¼ stuk Quiche Loraine

Kcal: 591
Koolhydraten: 17 gr
Eiwitten: 43 gr
Vetten: 39 gr
Vezels: 1 gr

Eetdagboek Angelique

21:00 Tussendoor

Magere franse kwark met lion granen

Kcal: 318
Koolhydraten: 49 gr
Eiwitten: 17 gr
Vetten: 5 gr
Vezels: 4 gr

Afsluiting

Kcal: 2099
Koolhydraten: 242 gr
Eiwitten: 108 gr
Vetten: 71 gr
Vezels: 35 gr

Vandaag was een hele goede dag! Mijn voedingsbudgetten heb ik gehaald en alle balkjes waren weer groen. Wat is groen toch een positieve kleur hè 😉

Doordat ik het Muscle Shaping Plan doe mag ik lekker wat meer eten en dit merk ik altijd gelijk in mijn trainingen. Ik kan meer gewicht pakken en mijn spieren herstellen beter. Vandaag heb ik dan ook eindelijk mijn hip thrust record verbeterd! Ook maakte ik vandaag een eigen pindakaas cheesecake. Uiteraard is dit een betere versie dan de normale cheesecake, alhoewel die natuurlijk op zijn tijd ook lekker is, haha. Dit taartje staat bij mij morgen op het menu en ik kan niet wachten. Ik zeg een heel geslaagde dag!”

Wil jij Angelique als Personal Body Coach tijdens jouw Personal Body Plan? Neem dan een kijkje op haar coachprofiel.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.