Het eetdagboek van Customer Advisor Joey

Iedere week belichten we een eetdagboek van een Personal Body Plan member, trainer of coach. Het is niet alleen leuk om te zien hoe andere Personal Body Plan members bezig zijn met hun voedingspatroon. Je kunt hier ook inspiratie uit halen. Misschien ontdek je wel een nieuw lievelingsgerecht?!Vandaag gunt Customer Advisor Joey ons een kijkje in zijn eetdagboek.

Eetdagboek Joey

“Ik ben Joey, 27 jaar en werk fulltime als Customer Advisor voor Changing Life. Dit houdt in dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor iedereen (dus ook de Personal Body Plan members) die in contact komt met Changing Life.

Eten was voor mij nooit een probleem. Ik voelde me echt een vuilnisvat, kom maar door met dat eten! Was iedereen aan tafel uitgegeten, dan zat ik nog lekker te smikkelen. Wat ik ook had gegeten, ik kwam maar niet aan. Heerlijk toch? Dat zou je denken. Toch had ik altijd het gevoel dat ik wilde aankomen.

Doordat ik bij Changing Life ging werken, moet je natuurlijk wel weten wat je verkoopt. Dus hatseflats aan de slag! Hoe relaxed is het dat je de deur uitstapt en gelijk in de gym staat #noexcuses. Misschien gaat het Personal Muscle Building Plan mij helpen om mijn doel te bereiken. Ik zit op dit moment in mijn bulkfase, waarbij ik hopelijk uiteindelijk 11 kg meer zal gaan wegen. Samen met mijn coach Sjoerd zij we nu twee maanden verder en ben ik al 3 kg aangekomen. Zodra ik de 11kg erbij heb gehaald zal ik uiteindelijk weer gaan cutten, om zo uiteindelijk mijn doel te bereiken.

Drie keer per week kan je mij vinden in de Changing Life Hub waar ik mij focus op progressie en het plezier in sporten. We zijn er nog lang niet, maar wel al een stuk verder dan gister!

Eetdagboek Joey

Op dit moment is mijn caloriebudget voor een rustdag 2700 kcal met 335 gram koolhydraten, 140 gram eiwitten, 89 gram vetten en 38 gram vezels. Op een trainingsdag is dat 2930 kcal met 368 koolhydraten, 155 gram eiwitten, 93 gram vetten en 41 gram vezels. 

Na mijn volgende meetmoment gaan we dit weer verder opbouwen. Zodat ik uiteindelijk nog meer in gewicht zal toenemen en uiteindelijk ook een flinke speurt maak in mijn massa. Ik eet ongeveer zeven keer per dag: ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje,  anytime meal, avondeten, pre-bedtime meal.

Het voordeel aan Personal Body Plan is dat je alles mag eten wat je maar wilt. Daarom eet ik tussen de middag gewoon lekker mijn broodjes met hagelslag!

Joey’s eetdagboek op een rustdag

Eetdagboek Joey

8:30 ontbijt 

In de ochtend ontbijt ik met een shake van Personal Protein Pure Whey (30 gr). Ik wil namelijk de dag goed beginnen met eiwitten. 

122 gr Kcal
3 gr Koolhydraten
24 gr Eiwitten
2 gr Vetten 
0 gr Vezels

Eetdagboek Joey

9:30 – 13:00 – 15:00

Dit zijn eigenlijk de tijden waarop ik mijn lekkere broodjes hagelslag eet. Nu hoor ik jullie denken: “hagelslag?” Zeker weten! #doewatwerktvoorjou

Dit zijn grof volkoren boterhammen (280 gr), becel omega 3 plus lactosevrij (60 gr) en de lekkerste hagelslag melk (80 gr).

9:30 Tussendoortje (2 boterham)

295 kcal
39 gr koolhydraten
9 gr eiwitten
10 gr vetten
7 gr vezels

13:00 Lunch (4 boterhammen)

590 kcal
78 gr koolhydraten
18 gr eiwitten
20 gr vetten
14 gr vezels

15:00 Tussendoortje (2 boterham)

295 kcal
39 gr koolhydraten
9 gr eiwitten
10 gr vetten
7 gr vezels

Eetdagboek Joey

16:00 Anytime Meal

Natuurlijk moeten er ook nog een beetje vitamientjes gegeten worden, vandaar dat ik nog even een appel (150 gr) en een banaan (130 gr) eet. De hagelslag moet wel een beetje gecompenseerd worden. 

206 kcal
45 gr koolhydraten
2 gr eiwitten
0 gr vetten
6 gr vezels

Eetdagboek Joey

18:30 Avondeten

Mijn favoriete maaltijd van de dag. Ik kan hier altijd zo naar uitkijken, daarom plan ik mijn avond eten in de ochtend al. Hierdoor weet ik precies wat ik de rest van de dag nog mag eten. Ik eet vandaag spitskool (200 gr), paprika (75 gr), cordon blue (138 gr), mini krieltjes (225 gr) en Fuze Tea (330 ml).

742 kcal
82 gr koolhydraten
31 gr eiwitten
30 gr vetten
10 gr vezels

Eetdagboek Joey

20:00 Pre-bedtime Meal

Als laatste eet ik mijn toetje: een grote bak Skyr Bosfruit (450 gr) met ongezouten notenmix (30 gr). Ik probeer niet te veel vlak voor het slapen te eten, omdat ik anders lastiger in slaap val.

550 kcal
42 gr koolhydraten
47 gr eiwitten
19 gr vetten
2 gr vezels

Afsluiting

Totaal op deze dag:

2799 kcal
329 gr koolhydraten
140 gr eiwitten
91 gr vetten
44 gr vezels

Het voelt altijd als een overwinning als mijn balkjes weer groen zijn. Natuurlijk is het altijd een puzzel, maar mijn keukenweegschaal is daarbij mijn beste vriend. Het blijft altijd een flinke uitdaging en het lukt me lang niet altijd. Wel probeer ik altijd te zorgen dat mijn kcal en eiwitten groen zijn. Dat zijn immers de belangrijkste voedingswaarden om te groeien. Ik vind ik het altijd belangrijk om niet het plezier in eten te verliezen. Hoe moeilijk het veranderen van mijn levensstijl soms ook is, gewoon volhouden. Ik faal alleen als ik opgeef.”

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.