Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik doe al Personal Body Plan en wil mijn plan verlengen voor 23 november, kan dat?

Je kan jouw Personal Body Plan altijd verlengen. Doe je dit echter voor 23 november dan kan je nog geen gebruik maken van de actiekorting.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Voor welke startdata kan ik me inschrijven zodra de inschrijvingen weer open gaan?

Zodra de inschrijvingen opengaan op 23 november kan je je inschrijven voor de start op 30 november, 7, 14, 21 en 28 december en voor de start op 4 en 11 januari.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wanneer kan ik me inschrijven?

Van 1 tot 23 november zijn inschrijvingen voor nieuwe deelnemers gesloten. Je kan je vanaf 23 november inschrijven met de actiekorting. Let op, meld je aan op de wachtlijst! We houden dan een plekje voor je vrij en houden je op de hoogte van wanneer je kan inschrijven.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik doe al Personal Body Plan, kan ik ook gebruik maken van de wachtlijst en de actie?

Dat kan! Vanaf 23 november gaan de inschrijvingen open. Op dat moment kan je jouw Personal Body Plan abonnement verlengen en daarbij gebruik maken van de actie. Je kan dan verlengen aansluitend aan jouw huidige abonnement. Loopt jouw abonnement in november af dan kan je ook kiezen voor een startdatum in december of begin februari. Om de capaciteit te managen hanteren we een wachtlijst. Klik hier om je in te schrijven op de wachtlijst.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier