Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik inloggen op het CL Member Dashboard?

Je logt in op het CL Member Dashboard door op deze pagina rechtsboven op 'Log in' te klikken. Je kunt ook rechtstreeks inloggen op je CL Member Dashboard via https://account.changinglife.cl/. Voer vervolgens het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven met het bijbehorende gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen of heractiveren?

Als (oud)deelnemer van Personal Body Plan kun jij het huidig abonnement via jouw persoonlijke dashboard (als je ingelogd bent op de Personal Body Plan site) verlengen. Is de huidige periode bijna afgelopen, dan verschijnt er op jouw persoonlijke dashboard een oranje balk met de mogelijkheid om het plan te verlengen. Doorloop daarbij de stappen om de verlenging in orde te maken. 
Heb je jouw huidige plan volledig betaald, dan heb je de mogelijkheid om het plan vroegtijdig te verlengen met bijvoorbeeld een aantrekkelijke actie. Dit doe je door in het dashboard, rechts bovenin, op je naam te klikken. Klik vervolgens op “Mijn plan verlengen” en doorloop de stappen.  
Belangrijke informatie: het verlengen van jouw Personal Body Plan kan alleen via een laptop of pc in orde worden gemaakt. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Stel: je hebt tijdens het inschrijfproces gekozen voor het Original of Plus abonnement, maar komt er tijdens het verloop van jouw plan achter dat je de overstap naar een abonnement met intensievere coaching wilt maken. Het is te allen tijde mogelijk om voor de overige maanden van jouw Personal Body Plan abonnement naar een abonnement met intensievere coaching over te stappen. Je kan de upgrade doorvoeren via jouw member dashboard. Klik rechtsboven in het dashboard op jouw naam om het menu te openen. Selecteer dan "abonnement" om op de overzichtspagina van jouw abonnement te komen. Klik op upgraden om de beschikbare mogelijkheden te zien en selecteer de upgrade die je wilt doorvoeren. Je kan er nu voor kiezen de kosten voor de upgrade in één keer of maandelijks te betalen. Maak de betaling als gewenst in orde en de upgrade wordt meteen verwerkt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Blijf ik toegang houden tot de gegevens uit mijn vorige fase(s)?

Ja, zolang je een actief Personal Body Plan abonnement hebt blijf je toegang houden tot de gegevens uit jouw vorige fase(s) en abonnementsperiode(n). Je kunt te allen tijde terugkijken naar bijvoorbeeld jouw ingevulde progressie en resultaatfoto's. Je kunt die in de Personal Body Plan app terugzien: ga naar 'Mijn resultaten' en 'Progressie' in het menu. Verleng je jouw Personal Body Plan niet, dan heb je alleen nog toegang tot jouw ingevulde progressiefoto's.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier