Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik inloggen op het CL Member Dashboard?

Je logt in op het CL Member Dashboard door op deze pagina rechtsboven op 'Log in' te klikken. Je kunt ook rechtstreeks inloggen op je CL Member Dashboard via https://account.changinglife.cl/. Voer vervolgens het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven met het bijbehorende gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen of heractiveren?

Als oud deelnemer van Personal Body Plan kun jij het huidig abonnement via jouw CL Member Dashboard verlengen. Wanneer je nog een lopend abonnement hebt en jouw huidige periode bijna is afgelopen, kun je ook in de member app via Menu – Abonnement – Abonnement verlengen (groene knop) jouw abonnement verlengen. In beide gevallen kun je de daarna de stappen doorlopen om de verlenging in orde te maken.  

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Stel: je hebt tijdens het inschrijfproces gekozen voor het Personal Plan, Original of Plus abonnement, maar komt er tijdens het verloop van jouw plan achter dat je de overstap naar een abonnement met (intensievere) coaching wilt maken. Het is te allen tijde mogelijk om voor de overige maanden van jouw Personal Body Plan abonnement naar een abonnement met (intensievere) coaching over te stappen. Je kan de upgrade doorvoeren via jouw CL Member Dashboard. Klik rechtsboven in het dashboard op jouw naam om het menu te openen. Selecteer dan "abonnement" om op de overzichtspagina van jouw abonnement te komen. Klik op upgraden om de beschikbare mogelijkheden te zien en selecteer de upgrade die je wilt doorvoeren. Je kan er nu voor kiezen de kosten voor de upgrade in één keer of maandelijks te betalen. Maak de betaling als gewenst in orde en de upgrade wordt meteen verwerkt. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Blijf ik toegang houden tot de gegevens uit mijn vorige fase(s)?

Ja, zolang je een actief Personal Body Plan abonnement hebt met hetzelfde e-mailadres blijf je toegang houden tot de gegevens uit jouw vorige fase(s) en abonnementsperiode(n). Je kunt te allen tijde terugkijken naar bijvoorbeeld jouw ingevulde progressie en resultaatfoto's. Je kunt die in de Personal Body Plan app terugzien: ga naar 'Mijn resultaten' en 'Progressie' in het menu. Wil je alle gegevens die je hebt ingevoerd downloaden? Log dan in op het CL Member Dashboard, klik op ‘Abonnementen bekijken’ en vervolgens op ‘Download gegevens (.zip)’ onder het kopje ‘Privacy’ en download via jouw gegevens.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier