Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik wisselen tussen het schema voor PBP@gym, PBP@park en PBP@home?

Via de Personal Body Plan app kan je wisselen tussen de schema’s voor verschillende locaties. Log in op de app en open het menu. Kies dan voor het kopje training en klik op mijn trainingsschema's. Klik daarna onder de locatie van jouw voorkeur op wisselen naar home/park/gym. Let op: je kan alleen wisselen naar een trainingsschema dat al voor je klaarstaat. Wil je een schema aanvragen check dat de FAQ Hoe vraag ik een trainingsschema aan. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe vraag ik een trainingsschema voor een andere locatie aan?

Wanneer het schema voor de locatie van jouw voorkeur nog niet klaarstaat in de app kan je deze bij het trainingsteam aanvragen. Log in op de Personal Body Plan app en open het menu. Kies dan voor het kopje training en selecteer "mijn trainingsschema's". Staat er naast de betreffende locatie “nog geen schema beschikbaar” dan kan je nog niet naar dit schema wisselen maar moet je eerst het schema aanvragen door te klikken op “schema aanvragen”. Het schema voor de betreffende locatie wordt dan binnen 24 tot 48 uur voor jou gemaakt door ons trainingsteam. Zodra het schema voor je klaarstaat kan je wisselen van trainingslocatie (zie ook de FAQ Hoe kan ik wisselen tussen het schema voor PBP@gym, PBP@park en PBP@home). 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe weet ik of het trainingsschema voor een bepaalde locatie helemaal up-to-date is?

Is er een trainingsschema beschikbaar maar heb je recentelijk voor een ander schema wijzigingen aangevraagd dan kan het zijn dat een van de beschikbare trainingsschema’s niet volledig up-to-date is. Een trainingsschema dat niet up-to-date is wordt aangeduid met een uitroepteken. Je kan wijzigingen aanvragen door in te loggen op de app, in het menu voor training te kiezen, dan te gaan naar "mijn trainingsschema's" en voor desbetreffend schema door te klikken op wijzigingen aanvragen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik een wijziging aanvragen voor mijn huidige trainingsschema?

Het kan natuurlijk zo zijn dat een wijziging van jouw trainingsschema nodig is. Wijzigingen die betrekking hebben op het aantal trainingen, het doel van jouw plan, de wijziging van een bepaalde oefening en/of wijzigingen in verband met een blessure kunnen via de app worden aangevraagd.  Ga in de app naar het menu en klik door naar de pijler training. In het overzicht kies je voor "mijn trainingsschema's". Klik onder de locatie waar je de wijziging voor wilt aanvragen op Wijziging aanvragen. Je wordt dan doorverwezen naar een aantal vragen over de wijziging die je wilt aanvragen. Het trainingsteam zal de juiste wijziging voor je doorvoeren.  Het doorvoeren van een wijziging in jouw trainingsschema is een secuur en handmatig werk en neemt 24 tot 48 uur in beslag. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat gebeurt er wanneer ik wissel tussen een schema met voor de ene locatie 4 trainingsdagen en voor de andere locatie 3 trainingsdagen?

Bijvoorbeeld: Als je al je vier trainingen voor in de gym al uitgevoerd hebt, en je wisselt naar een schema voor bijvoorbeeld thuis met minder trainingsdagen, dan heb je de rest van de week geen trainingsdagen meer in je schema. Op de eerstvolgende maandag kan je de weekplanning voor die week aanpassen. 
 
Als je nog geen trainingen voor in de gym uitgevoerd hebt, en je wisselt naar een schema voor thuis met drie trainingsdagen, dan heb je in de rest van de week drie trainingsdagen in je schema. Op de eerstvolgende maandag kan je de weekplanning met drie trainingsdagen voor die week aanpassen. 
 
Als je nieuwe homeschema minder trainingsdagen bevat dan je huidige gymschema, wordt het aantal uitgevoerde trainingen van je gymschema van het aantal trainingen in je nieuwe homeschema afgetrokken. Het overgebleven aantal kan je in die week nog uitvoeren, mits er genoeg dagen in die week over zijn.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik ook wisselen als je al met een training bent gestart?

Zodra je met een training van start bent gegaan is het wel mogelijk om te wisselen naar een andere trainingslocatie. Dit is echter pas de volgende dag zichtbaar. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wordt mijn trainingsschema nog steeds persoonlijk voor mij gemaakt?

Onze trainingsexperts maken op basis van de gegevens uit de Lifestyle-ID test in eerste instantie alleen een trainingsschema op voor de door jou gekozen locatieAls je wilt switchen van locatie maakt de trainingsexpert voor de aangevraagde locatie ook een schema aan de hand van de extra gegevens die je invult op het moment dat je het nieuwe schema aanvraagt  Jouw trainingsschema wordt dus altijd door een trainingsexpert voor jou persoonlijk gemaakt. Het is secuur werk en het kan daarom 24 tot 48 uur duren voordat het schema zichtbaar is in jouw Personal Body Plan app. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik wil een ander plan volgen/van doel wisselen. Waar kan ik dit doorgeven?

Dit kun je zelf in orde maken via de Personal Body Plan app in slechts 3-5 minuten. Hoe wissel ik van doel? Stap 1: Ga via het Menu (de drie streepjes) linksboven naar Training. Stap 2: Klik op Instellingen (het tandwieltje rechtsboven) Stap 3: Klik op Doel wijzigen. Stap 4: Selecteer het juiste plan en vul wanneer nodig de aanvullende intake in.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier